Connect with us

Actueel

Intense burenruzie met meneer Frank Visser: Sabrina, 75, vraagt ​​webcamseks aan Syrische buurvrouw

Gisteravond in de show \’Mr. Frank Visser gaf een verklaring af waarin hij een bepaalde buurtruzie benadrukte. Hoofdpersoon is de 75-jarige Sabrina uit het Limburgse Kerkrade, die slaags was geraakt met haar Syrische buren.

Het geschil ontstond toen Sabrina klaagde over het lawaai en Mohamed, de bovenbuurman, beweerde dat zij de oorzaak was. Sabrina geeft toe dat ze al 30 jaar webcamseks heeft gehad en het zelfs aan de vrouw van Mohammed heeft aangeboden. Gastheer Victor Brandt zag zelfs de vibrator in de ether.

Eindelijk, mijnheer. Frank Visser zei dat Mohammed en zijn gezin geen extreme geluidsoverlast veroorzaakten, maar wel pantoffels moesten dragen en na 22.00 uur stil moesten zijn. Ook tussen buren werd een straatverbod ingesteld, met een betaling van 100 euro per overtreding.

Sabrina was echter niet blij met het vonnis. Ze zei dat ze niet gelooft in een happy end en geen excuses verwacht van haar buren. Het is een opmerkelijk geval dat kijkers van de show zich nog lang zullen herinneren.