Connect with us

BN'ers

Het bizarre verhaal van Rachel Hazes over dingen die ze haar zoon liet doen

Het senior lek van Andre Hazes van vorige week veroorzaakte een echte schok. Omdat het laat zien dat Rachel Haze alles bij elkaar heeft gelogen en nooit het recht heeft om te erven. Andre Hazes sr. heeft zijn vermogen nagelaten aan zijn kinderen, met uitzondering van Rachel.

Dus Roxeanne Hazes lijkt gelijk te hebben in haar rechtszaak tegen haar moeder, en Rachel zal alle verdiensten van haar dochter moeten terugbetalen. Dan gaat Rachel binnenkort failliet.

Dus we weten dat Rachel stiekem is en zelfs haar kinderen gebruikt om geld te verdienen, maar Yvonne Caldwell kwam met een ander bizar verhaal over Rachel.

Ja, Rachels vader droeg al jaren mooie horloges van Andre Hazes toen hij overleed. Blijkbaar had Rachel het hem gegeven. Toen Andre Haze Jr. het vond, wilde hij het als aandenken aan zijn vader. Maar Jian Ran, Andre Haze is van zijn grootvader, zolang de kleine Andre Haze het koopt, wil hij het hem geven.

Dus moest Andrew Haze Jr. van zijn grootvader een kostbaar familiestuk terugkopen dat Rachel zojuist zonder toestemming aan zijn vader had gegeven.

Andrew Haze Jr. deed het uiteindelijk omdat het horloge hem dierbaar was, maar hij bedankte zijn grootvader en moeder er niet voor.