Connect with us

Actueel

Humberto Tan moet zijn ex een enorme vergoeding betalen!

Zijn partner Ineke zal zeker niet met lege handen vertrekken.

Nadat het nieuws bekend werd dat Humberto Tan een relatie had met Dionne Stax, ging het niet goed tussen hem en zijn partner Ineke Geenen. Ze besloten de relatie na 30 jaar te beëindigen.

Eigendom Dit zou Humberto een fortuin kosten. Hoewel ze nooit getrouwd waren, deelden ze drie eigendommen. Een van hen staat in Amstelveen, de andere twee in Amsterdam.In 2006 kochten ze voor 1,261 miljoen euro de Amstelveense villa waar hun familie jarenlang woonde.

De twee appartementen in Amsterdam zijn gekocht voor in totaal ruim 9.000 euro. Het laatste appartement in Amsterdam is in 2018 gekocht en tegelijkertijd zijn de prijzen, vooral in Amsterdam, bijna omhooggeschoten.

EX kopen
Als Humberto alles wilde houden, zou hij Ineke moeten kopen en de maandelijkse hypotheeklasten op zich moeten nemen. Eerst moet het onroerend goed worden gewaardeerd om te zien hoe groot het zogenaamde “overgewicht” is, of hoeveel hij moet uitgeven om zijn ex uit te kopen.

Villa’s in Amstelveen worden geschat op 2,8 miljoen euro, terwijl appartementen in Amsterdam zo’n 1,5 miljoen euro moeten opleveren. Opgeteld is dat een totale waarde van 4,3 miljoen euro. Dit vertegenwoordigt een restwaarde van bijna 2,2 miljoen euro. Hij moet Ineke dus in totaal 1,1 miljoen euro betalen, kan Humberto dit geld op tafel leggen?

Het wordt weer een gevecht van een miljoen man