Connect with us

BN'ers

Sterkte: Vrouw van Nick Schilder ernstig ziek

De soapserie van Nick en Simon lijkt niet te stoppen. Ook de vrouw van Nick Schilder, Kirsten Schilder, gaat scheiden van Simon Keizer. Kirsten ontvolgde Simon op Instagram, iets wat je alleen doet als er echt iets gebeurt en je niet meer met deze persoon geassocieerd wilt worden.

emotioneel zwaar

Kirsten schrijft ook een column voor Kek Mama Magazine en in haar laatste column zegt ze dat ze emotionele problemen heeft en aangezien haar Nikki net 12 is geworden, zal haar leven nu heel anders zijn. Basisrobots zijn gearriveerd en de ochtendroutines in het huishouden veranderen.

Kirsten beschrijft het als volgt:

,,Nikki is dit jaar pas twaalf jaar en heeft de basisschool afgerond. Nog een laatste keer naar school lopen, want de middelbare school was in haar gedachten ver van huis. We genieten echt van het comfort van drie kinderen op dezelfde school. Is het naïef dat je bijna nooit nadenkt over de eindigheid van iets omdat het zo vertrouwd aanvoelt?

“Vanaf september gaat Nikki niet meer met het hele gezin lopend naar school. Het enige wat ze kan doen is naar ons zwaaien, ons een fijne fietstocht wensen en ons voorbij zoeven. Als verjaardagscadeau loopt ze trots naar school , is een vriend extatisch: “Dit is je laatste traktatie! “Voor ik het wist, stroomden de tranen van verdriet over mijn wangen”

Zou Kirsten het ook erg vinden dat haar man ontrouw is?