Connect with us

BN'ers

Groot nieuws van Danny de Munk. “Hij verloor alles”

2022 is een tumultueus jaar voor zanger Danny DeMonk. Een vrouw deed aangifte van de verkrachting van de zanger, die grote gevolgen heeft gehad voor zijn carrière. De Monk heeft de rechtbank verzocht de getuigenis van de vrouw in het openbaar te horen. Dat verzoek werd gehonoreerd, dus De Monk staat op 16 maart tegenover de vrouw die hem beschuldigde van het bizarre feit.

Evert Santegoeds legt in Shownieuws uit waar Danny de Munk nu staat. Hoe lijkt het? Het kommer en kwel in het leven van de zanger is nog niet voorbij. Sterker nog, volgens Santegoeds kreeg de zanger nog meer slecht nieuws. Hoe dan ook, het ziet er niet naar uit dat hij snel uit de problemen zal zijn.

een jaar thuis geweest

“Hij is een jaar thuis geweest en zijn agenda voor dit jaar is helemaal leeg, dus zegt hij: ‘Laat die vrouw me vertellen wat ze weet, wat ze denkt, wat ze denkt dat ik haar heb aangedaan.’ Dan het publiek.’ kan ze beoordelen Geloofwaardig of niet. Hij wilde echt dat het in het openbaar zou gebeuren. “In 2023 is DeMonks agenda ook griezelig leeg.

verplicht

De aangever moet op de openbare zitting verschijnen. Het is echter onduidelijk of het verhoor daadwerkelijk in het openbaar zal plaatsvinden. Dit moet de rechtbank nog bepalen. Hoewel Munk er alles aan kan doen om ervoor te zorgen dat dat gebeurt.

Bron: Mediakrant

Wat vind je van de problematiek rondom Danny de Munk? Deel het met ons in de reacties op Facebook!