Connect with us

Actueel

Gescheiden stel wil geen kinderen meer kennen, laat zoon in pyjama op de stoep achter

Extreme gevallen van kinderverwaarlozing hebben Frankrijk geschokt. Twee jongens van 6 en 4 jaar oud werden achtergelaten op een trottoir in het departement Aisne nabij de Belgische grens.

De kinderen zaten alleen in de regen in hun pyjama. ze huilden. Mama en papa zeiden “nee”. Dat meldt BFM-TV.

Toen het paar van Thiérache scheidde, kwamen ze overeen om de voogdij over de kinderen te delen. Maar geen van beiden wilde echt voor de kinderen zorgen.

De vader van in de dertig zette de kinderen op een ochtend af bij het huis van hun moeder voordat de moeder hem wilde tegenhouden.

Overdag probeerde de moeder de jongens terug te sturen naar hun vader, die op dat moment niet thuis was.

Buurman

De regionale krant L’Union meldde dat moeders hun kinderen en hun tassen buiten het huis van hun vader achterlieten om ze bloot te stellen aan de regen. De oudere kinderen jagen nog steeds achter de auto aan.

De twee jongens zochten toen hun toevlucht bij een buurman die de politie belde.

Toen ze telefonisch werd bereikt, zei de moeder “ze wil ze niet meer”, net als hun vader.

pingpong

“De moeder heeft andere dingen te doen, ze werkt en ze gelooft dat haar situatie haar niet in staat stelt om in goede omstandigheden voor het kind te zorgen”, zei de advocaat die het kind vertegenwoordigt.

“Wat de vader betreft, hij wilde de kinderen niet aan zijn zorg overlaten. Om ervoor te zorgen dat hij niet voor ze hoefde te zorgen, vertelde hij de sociale dienst dat hij zijn catcher en hitter elk moment kon verliezen.” .

Dus de ouders blijven pingpongen en de kinderen worden steeds van de ene ouder naar de andere gestuurd. \”

klas

Beide ouders werden veroordeeld tot acht maanden gevangenisstraf met uitstel. Vaders moeten ook op eigen kosten cursussen ouderschapsverantwoordelijkheid volgen en € 3.000 overmaken aan elke zoon. De moeder werd op dezelfde manier gestraft.

Voor elk kind moet ze 2.000 euro sturen. De kinderen werden ondergebracht bij pleeggezinnen. Ouders kunnen hun zoon een uur per maand bezoeken.