Connect with us

BN'ers

‘Rachel Hazes stal miljoenen euro’s van haar kinderen’

De dochter van Rachel Hazes is een rechtszaak begonnen tegen haar moeder. Inzet: miljoenen euro’s uit de boedelopbrengst van André Hazes senior. Omdat de vrouw die jarenlang voor de nalatenschap van de overleden zanger zorgde, het verduisterde?

Wie heeft het recht om het te gebruiken?

Roxeanne Hazes heeft haar moeder ervan beschuldigd haar nalatenschap te hebben opgelicht. Een woordvoerder van de zangeres zei dat ze al een tijdje opheldering zocht over het testament, dat drie jaar voordat André senior stierf, was opgesteld. Roxeanne was toen elf en haar broer André tien. Op haar 18e verjaardag kreeg ze een erfenis, maar nu is ze het oneens over wie het fortuin krijgt dat nog elk jaar komt.

getal met zes nullen

Want Hazes BV is zeer lucratief – denk aan muziekrechten, musicals, boeken, Nederlandse Hazes-concerten bij Lidl en vliegers – minimaal 1 miljoen euro per jaar, aldus RTL Boulevard eerder deze week. Hoewel Rachel in gemeenschap van goederen met André is getrouwd, is het de vraag of zij ook ten onrechte enkele kinderen op haar rekening heeft bijgeschreven.

kleine letters

Ook wordt er gespeculeerd over de kleine lettertjes in het testament. André senior zei ooit dat Rachel niet had mogen scheiden van de zangeres toen ze stierf, anders kon ze opscheppen over haar erfenis. Het lijkt er nu op dat Rachel destijds een scheiding had aangevraagd en was vertrokken om op vakantie te gaan, maar zich later verzoende met Andre, en de echtscheidingsprocedure stopte nooit. Met name deelt ze geen enkel klein detail met haar kinderen.

De familie zal ongetwijfeld meer duidelijkheid hebben als Roxeanne en Rachel begin februari voor de rechter moeten verschijnen.