Connect with us

BN'ers

Triest nieuws Paul de Leeuw: ‘Te jong overleden’ Sterkte

Het nieuwe seizoen van de Nederlandse variétéshow “Ranking Stars” staat op het punt van beginnen. Paul De Leeuw zal dit jaar ook verschijnen, maar daarvoor heeft de presentator nog te maken met de dood van zijn kat Dolly. Hij cremeerde het dier en nam zelfs de pot mee naar huis. Hij vertelde er per ongeluk over in het radioprogramma “Veronica Inside”.

Het gesprek over wat een interessant nieuw seizoen zou moeten worden, is anders. Er zijn altijd verontrustende stemmen in telefoongesprekken. Toen gastheer Wilfred Genney Paul vroeg wat hij aan het doen was, aarzelde hij. “Je wilt het niet weten. Nee, dat zei ik niet. Maar na een onheilspellend voorgevoel werd het allemaal duidelijk. “Ik heb mijn kattenpot gepakt,” zei Paul. Er werd wat gelachen, maar het bleek geen grap te zijn. ‘ Paul zei: ‘Onze kat is overleden. Ik zette de pot en de kaars op het aanrecht. Katten hebben een vergroot ventrikel. Op advies van zijn dierenarts heeft Paul hem laten inslapen. Als zijn maat Rick Romijn bevestigt dat huisdieren naar bed brengen een heel moeilijke beslissing is, reageert Paul met zijn kenmerkende humor. Het is eigenlijk niet zo moeilijk! ”

Paul vermeldde ook dat je dieren individueel of samen met andere dieren kunt cremeren. Paul koos ervoor om hun kat alleen te laten cremeren. “Ze heeft zichzelf gecremeerd”, aldus de presentatrice.