Connect with us

BN'ers

Sterkte: Gaat niet goed met gezondheid Samantha Steenwijk

Niet lang geleden daagde Samantha Steenwijk haar ‘goede’ vriendin Yvonne Coldeweijer voor de rechter. Samantha zei dat ze veel was afgevallen na het rijden. Yvonne vond dit belachelijk en zei dat ze had gehoord dat Samantha illegale dieetpillen slikte. Uiteindelijk kwam de zaak voor de rechter en ook Samantha’s collega’s van RTL Boulevard vonden het rijverhaal van Samantha onbetrouwbaar. Sterker nog, ze vonden vooral dat Samantha deze zaak niet zo serieus moest nemen, want bij RTL Boulevard roddelen ze altijd over haar collega’s. Nu was zij aan de beurt, en dat kon natuurlijk niet.

Hoe dan ook, nu Samantha zelf recente foto’s hieronder heeft gedeeld, zien we dat Samantha er niet geweldig uitziet. Ze is echt veel afgevallen. Dus het rijdieet is toch echt een aanrader?

Hieronder is een foto van een zeer verloren Samantha.

Lees verder

BN'ers

“Nicol Kremers krijgt kritiek na plaatsen van expliciete foto op ‘AlleenFans'”

Nicol Kremers is sinds vorige maand officieel weer single. Massa’s gevallen realityster is Casa, die zegt met lege handen te zijn weggestuurd door voormalig minnaar en multimiljonair Peter Gillies.

Nicolleke, zoals we leerden van de SBS6-show Massa is Kassa, verdiende geld op TikTok nadat ze het uitmaakte met Peter. Sociale-mediaplatforms lenen zich voor zogenaamde ‘gevechten’. Het idee is dat je in de video live met andere mensen te zien bent, waarna mensen kunnen doneren in de vorm van TikTok-munten. Van elke euro die je doneert, gaat er 50 cent naar TikTok. Nicol betaalt bijvoorbeeld €50 om je naam op zijn voorhoofd te laten schrijven, soms met een permanent marker. Toch 25 euro verdiend. Nicolleke is echter gewend om al het geld van de wereld te hebben. Sinds de breuk met Petertje is Nicole echter dakloos en heeft ze geen eigen vervoer.

Het plan van Nicol Kremers liep vreselijk mis

Nicol besloot dat het tijd was om dit te veranderen en opende een “Only Fans Account” waar ze op de eerste dag al €30.000 verdiende. Bij Omroep PowNed ging Nicol het podium op over haar “ondeugende plannen” voor de toekomst, en ze maakten zich een beetje zorgen. Nicol zei: “Ik heb allerlei leuke en spannende plannen. Het is bijna mijn verjaardag en ik hou van dingen als cake en slagroom, dus ik dacht dat het een beetje provocerend zou zijn. Er zijn ideeën voor zwembaden, fonteinen, enz. Van alles kan, zo gek kun je het niet bedenken.” Je leest het goed, Nicol wilde dieren gebruiken. We hopen dat Coco de hond haar spleet niet ziet, maar er is een kans. Patty Brad, Shownieuws: “Fonteinen, poelen en dieren. Ik denk niet dat ik met dieren mag zijn, of wel?” Wij ook niet:

Lees verder

BN'ers

Groot nieuws: Gordon gaat trouwen!

Gordon (54) en zijn veel jongere speelgoedjongen Gavin zijn pas sinds begin dit jaar samen, maar zetten al een volgende stap. De zanger heeft nu bekend gemaakt te gaan trouwen.

Volgens de zanger heeft Gavin Gordon al ten huwelijk gevraagd. Gordon zei op Instagram dat hij dat had kunnen doen tijdens hun reis naar de Malediven.

Huilen

“Tot mijn verbazing ging mijn vriend gisteren op zijn knieën en vroeg me ten huwelijk, en nu kan ik alleen maar ja zeggen”, schreef hij onder een video op Instagram. “In alle opzichten wist hij met me te resoneren en me de liefde te geven waar ik naar verlangde. (…) Ik kan niet uitleggen hoe ik me voel, ik kan niet stoppen met huilen van geluk en vreugde.”

Volgens Gordon vond hij liefde in Gavin. “Hij deed me al mijn pijn uit het verleden vergeten en al mijn gekke mislukte pogingen die verbleekten in vergelijking met de manier waarop hij me liet zien en voelen hoe het echt zou moeten zijn.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth)

Lees verder

Actueel

Nicol Kremers wil OnlyFans-account uitbreiden: ‘iets met dieren’

Peter Gillis en zijn veel jongere vriendin Nicol Kremers zijn uit elkaar, zo heeft Gillis onlangs bevestigd op zijn sociale media.

De twee zijn in goede harmonie uit elkaar gegaan en hebben nog steeds plezier met elkaar als vrienden.

Nicol heeft nu haar luxe leventje moeten opgeven en moet zelf voor haar inkomsten zorgen. Dit is niet gemakkelijk, omdat ze inmiddels een bekende Nederlander is.

Daarom heeft Nicol onlangs aangekondigd dat ze op OnlyFans zit en grote plannen heeft. Tijdens een interview met Shownieuws vertelde ze hier meer over.

Nicol heeft een speciale verrassing op de planning staan voor haar verjaardag en zegt dat ze allerlei leuke en spannende plannen heeft.

Ze houdt van taart en slagroom, dus het zal waarschijnlijk iets in die richting zijn. Daarnaast heeft ze ook andere ideeën, waaronder het werken met dieren, fonteinen en zwembaden.

Het is echter niet duidelijk of dit wel mogelijk is, aangezien er beperkingen zijn bij het werken met dieren.

Shownieuws-presentator Manuel Venderbos was verbaasd over de plannen van Nicol en vroeg zich af wat ze precies bedoelde met haar ideeën over dieren.

Patty Brard voegde daaraan toe dat ze niet zeker wist of het werken met dieren wel was toegestaan. Ronald Molendijk koos ervoor om geen commentaar te geven op het onderwerp.

Hoewel Nicol grote plannen heeft voor haar toekomst op OnlyFans, is het nog onduidelijk hoe succesvol ze zal zijn. Veel mensen zijn tegenwoordig actief op OnlyFans en de concurrentie is groot. Toch blijft Nicol optimistisch en hoopt ze op een succesvolle toekomst.

Lees verder

BN'ers

“We zijn kapot”: Monique Westenberg in diepe rouw

Monique Westenberg heeft op Instagram haar verdriet gedeeld over het verlies van haar hond Bikkel. Bikkel, met wie Monique op het kamp is opgegroeid, is op vijftienjarige leeftijd overleden. Monique deelde een video waarin ze afscheid lijkt te nemen van Bikkel en waarin de tranen over haar wangen lopen. Bij de video schrijft ze: ”Run free aller liefste vriendje. Vijftien jaar lang één bonk liefde! We gaan je zo vreselijk missen lieve Bikkel! Mijn hart is gebroken.”

Het verlies van een huisdier kan een zeer emotionele gebeurtenis zijn en Monique lijkt deze pijn volledig te voelen. Het delen van haar verdriet met haar volgers is een manier om haar gevoelens te uiten en om steun te vinden bij haar fans en volgers. Het is ook een manier om Bikkel te eren en herinneringen aan hem te koesteren.

Het hebben van een huisdier kan een belangrijke rol spelen in het leven van mensen en het verlies ervan kan een grote impact hebben. Het kan leiden tot gevoelens van verdriet, eenzaamheid en zelfs depressie. Het is belangrijk om deze gevoelens serieus te nemen en steun te zoeken bij familie, vrienden en professionals.

Monique laat zien dat ze Bikkel nooit zal vergeten en dat ze altijd van hem zal blijven houden. Ze sluit haar post af met de woorden “Bedankt voor alles Bikkel, ik hou van je.” De herinneringen aan Bikkel zullen voor altijd in haar hart blijven en hij zal altijd een speciale plek in haar leven hebben.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door 𝙼𝚘𝚗𝚒𝚀𝚞𝚎 𝙽𝚘𝚎̈𝚕 (@moniquenoell)

Lees verder

BN'ers

Bekende voetballer (25) zakt in elkaar op het veld

Er gebeurde vandaag iets opmerkelijks in de voetbalcompetitie van FC Córdoba – Racing Ferrol in de derde divisie van Spanje. Voetballer Dragisa Guldej, de 25-jarige broer van oud-Ajacied Nemanja Gudelj, zakte in de eerste helft in elkaar.

hartmassage

De Gelderlander meldde dat het tragische incident 11 minuten na de voetbalwedstrijd plaatsvond. Hulpdiensten van beide teams haastten zich naar de speler en voerden borstcompressies uit. Toen wilden ze hem naar het ziekenhuis brengen, het punt ontbrak.

Omdat Dragisa zelf van niet denkt. Nadat hij op een brancard naar de ziekenhuisauto was gedragen, worstelde hij plotseling.

wil doorgaan

Goodley is van plan het spel te hervatten en heeft dat aan iedereen duidelijk gemaakt. Andere spelers, scheidsrechters en reddingspersoneel moeten hem tegenhouden. Uiteindelijk liet hij zich voor onderzoek naar het ziekenhuis brengen. Zijn club zei dat zijn toestand stabiel was en dat hij nog steeds in het ziekenhuis wordt geobserveerd.

Na het incident werd de wedstrijd gestaakt.

Lees verder

BN'ers

Nicol Kremers’ intieme idee zorgt voor grote verbazing: “Met dieren?”

Dat Nicolleke zo laag is gezonken, is inmiddels in heel Nederland bekend. De hekken zijn voorbij sinds ze gisteren aankondigde dat ze zich gaat inzetten voor OnlyFans.

Zo noemde schoonmoeder Fiery Peter Gillis het ‘diep triest’, maar ook schoonmoeder Hanny reageerde. Op sociale media nam Hannie, die je misschien kent van het nummer ‘But Tonight I Have a Headache’, op sociale media de schuld op zich voor haar schoondochter.

Je kunt geen lessen kopen! Helaas voor jou! Zelfs niet je vriend op het scherm. Zoek een levende vrouw! Focus op het lijden achter je! ”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Zangeres Hanny (@zangereshanny)

Intiem met dieren?
Maar het gaat een stap verder. Nicol kwam naar Shownieuws om haar nieuwe avontuur toe te lichten en zei er het volgende over: “Ik heb allerlei leuke en spannende plannen. Ik ben bijna jarig en ik hou van dingen als cake en slagroom dus ik vond dit een beetje provocerend.”

Maar daar blijft het niet bij: “Ik heb wel wat ideeën over dieren. Alles is mogelijk. Zo gek kun je het niet bedenken.” Shownieuws was verrast door deze reactie. “Ik heb nog één vraag: iets met dieren?!” zei gastheer Manuel Venderbos na de presentatie van Nicol.

‘Ik geloof niet in dieren, of wel?’
Patty Brard: “Ja…en fonteinen en poelen en dieren. Geen idee. Ik denk niet dat ik met dieren mag omgaan, nietwaar?”

Ronald Molendijk besloot toen om erbuiten te blijven. ‘Ik stel voor dat je me tijdens het hele proces geen vragen stelt. Dat is beter voor iedereen.’

Nicol Reacties uitgeschakeld
Nicol wordt inmiddels overspoeld met haatdragende reacties en heeft besloten te stoppen met reageren op haar Instagram-posts. Goede kerel.

Lees verder

BN'ers

Zeer droevig nieuws: Yvon Jaspers deelt tragische mededeling

Yvon Jaspers ken je waarschijnlijk van series als Boer zoekt Vrouw. De tv-presentator (50) heeft vandaag iets vreselijks meegemaakt.

Aangevallen

Ze vertelde op Instagram dat haar hond vandaag is aangevallen door een veel grotere hond. Ze schreef: “Tom werd tijdens zijn dagelijkse wandeling aangevallen door een grote hond. Een paar minuten in de modder gesleept voordat hij uit elkaar scheurde. Nu met diepe beten en hechtingen.”

“Onze 16-jarige zoon liet hem eruit en stond hulpeloos. Tom was totaal in shock. Die lieve, wijze, rustige goede man moet in zijn latere jaren veel hebben meegemaakt. Ik kon niet stoppen met huilen.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Yvon Jaspers (@yvonjaspers.official)

Lees verder

BN'ers

Peter Gillis reageert fel op nieuw avontuur Nicol: “Absoluut schandalig”

Je zult het waarschijnlijk niet missen, maar de ex-partner van Peter Gillis, Nicole Kremers, is toegetreden tot pornoplatform OnlyFans als een andere BNer.

Nadat ze een seksshop had geopend, besloot ze eindelijk dat het tijd was om haar mouwen op te stropen en zichzelf te onthullen op OnlyFans.

Maar ja, wat zou Peter ervan vinden?

Peter Gillis laat eindelijk zijn stem horen nadat het nieuws bekend werd dat zijn ex-partner Nicol Kremers op het punt staat een complete carrièreswitch te maken en zichzelf op de markt te brengen op het zo sexy platform OnlyFans.

Peter lijkt absoluut een hekel te hebben aan de carrièreswitch van Nicol. ‘Ze is oud en slim genoeg,’ zei Peter.

Nicol postte donderdag dat ze een bewuste keuze had gemaakt om zichzelf op een internationaal pornoplatform in de markt te zetten.

“Beetje verdrietig”
Op Veronica Inside laat Johan Derksen weten wat hij vindt van de keuze van Nicol. Zo zei Johan Derksen dat hij met Nicol wilde “hatseflats”.

Hoe zou jij reageren als je je ex-partner ineens op OnlyFans zou vinden? Laat het ons weten op Facebook!

Lees verder

Actueel

Yvon Jaspers deelt zeer tragisch nieuws

Yvon Jaspers, bekend van programma’s als Boer zoekt Vrouw en Over Mijn Lijk, heeft vandaag een tragische gebeurtenis meegemaakt.

Op haar Instagram-account deelde de televisiepresentatrice (50) het nieuws dat haar hond is aangevallen door een veel grotere hond tijdens een wandeling.

Jaspers schreef op Instagram dat haar hond Tom tijdens zijn dagelijkse wandelingetje is aangevallen. Hij werd minutenlang door de modder gesleurd en uit elkaar gereten door een veel grotere hond. Tom heeft diepe bijtwonden opgelopen en heeft hechtingen nodig.

De televisiepresentatrice beschrijft hoe haar zoon van 16 op dat moment de hond aan het uitlaten was en machteloos moest toekijken. Tom is in totale shock en Jaspers is diep geraakt door de gebeurtenis.

Ze schrijft: “Die lieve wijze rustige goedzak moet teveel meemaken op zijn oude dag. Ik kan niet meer stoppen met huilen.”

Het is duidelijk dat Jaspers erg veel verdriet heeft om wat er is gebeurd met haar hond. Het is altijd pijnlijk als we een dierbare verliezen, zelfs als het om onze huisdieren gaat.

Honden zijn vaak een belangrijk onderdeel van ons dagelijks leven en deel van onze familie, dus het is begrijpelijk dat Jaspers erg aangedaan is door de aanval op haar hond.

Veel fans en volgers hebben hun medeleven betuigd aan Jaspers en haar familie. Velen stuurden haar liefdevolle berichten en wensten Tom een snel herstel toe.

Het is duidelijk dat de televisiepresentatrice veel steun heeft van haar fans en volgers in deze moeilijke tijd.

We wensen Yvon Jaspers en haar familie veel sterkte en hopen dat Tom snel herstelt van de aanval. Het is belangrijk om te onthouden dat we onze huisdieren moeten beschermen en voor hen moeten zorgen, omdat ze een belangrijk deel van ons leven zijn.

Lees verder

BN'ers

Eva Jinek geconfronteerd met een ernstige handicap: een zware klap

Eva Jinek kondigde onlangs haar tweede zwangerschap aan, en nu is er schokkend nieuws…

De zwangerschap viel samen met Eva Jinek die moest onderhandelen over een nieuw tv-contract. Dit kan een lastige onderhandeling worden…

De kijkcijfers voor haar talkshow zijn gekelderd en Eva Genek is niet meer de publiekstrekker die ze vroeger was. Eva dreigde toen om het stevig te overhandigen. De bedragen die ermee gemoeid zijn, zijn enorm…

Voormalig RTL-baas Fons Van Westerloo schat dat Eva Jinek 1,2 miljoen euro minder per jaar zou kunnen verdienen, lezen we op Mediacourant. En dan is er nog een vraag…

Eddy Zoëy van RTL Boulevard zei dat het veranderen van de talkshow een probleem aan het worden was. Dan creëer je geen echte stand-upsterren meer. Eddie legt uit wat er is gebeurd…

“Bij NPO hebben ze een talkshow met meerdere presentatoren, wij hebben vier presentatoren bij RTL. Ik zou niet zeggen dat die mensen geen persoonlijkheden zijn, maar niet kiezen is ook een belemmering”, zegt Eddy Zoëy van RTL Avenue.

Lees verder

Trending