Connect with us

BN'ers

Leestip: Nicol nu alweer op zoek naar nieuwe vriend? ‘Date met Michael van der Plas’

Nicol wordt de afgelopen weken voortdurend gespot met Mike, die een eigen barbershop heeft in Schoonhoven. Maar Mike blijkt niet de enige man te zijn waar Nicol interesse in heeft. Ze wil namelijk ook héél graag daten met Michael van der Plas…

‘Date met Michael van der Plas’

Hoewel Peter Gillis en Nicol al een tijdje uit elkaar zijn, maakte Peter afgelopen vrijdag pas de breuk bekend op social media. Volgens hem is dit ‘in goede harmonie’ besloten en zijn de twee nog vrienden van elkaar. ,,Want we hebben als maatjes nog wel veel plezier met elkaar”, schreef Peter op Facebook.

Geen relatie met Mike

Ondertussen gonsde het van de geruchten over de nieuwe relatie van Nicol. Volgens de geruchten zou ze Peter bedrogen hebben met een man genaamd Mike, met wie ze ook al zou samenwonen. Maar inmiddels heeft Nicol duidelijkheid gegeven over de relatie. ,,We hebben geen relatie”, vertelde Nicol op TikTok. Wel zei ze dat zij en Mike het momenteel ‘erg gezellig’ met elkaar hebben.

Date met Michael van der Plas

En terwijl Nicol en Mike aan het daten zijn, blijkt ze ook interesse te hebben in andere mannen. Michael van der Plas, de ex-vriend van Samantha de Jong, heeft een Whatsappgesprek tussen hem en Nicol doorgestuurd naar Yvonne Coldeweijer. De juicekoningin deelt het gesprek in Instagram Stories. ,,Ik hoor niks meer van je lieverd?”, schrijft Nicol aan Michael. ,,Vind je mij toch niet leuk? Ik jou wel namelijk. En zou jou echt graag beter leren kennen.”

Etentje

Michael reageert dat hij druk is, waarna Nicol invult dat hij haar ook ziet zitten. ,,Wanneer gaan we samen daten dan lekkerding?”, vraagt ze vervolgens. Ze windt er geen doekjes om en wil graag samen met hem eten. ,,Heb je morgenavond tijd?”

Michael slaat het afspraakje af, maar wil wel battelen op TikTok. ,,Wil je een geplande battle vanavond om 21.00 uur?”, vraagt hij aan Nicol. Maar dan heeft Nicol al een afspraakje met Mike. Ook vertelt ze dat Mike het niet leuk vindt als ze gaat battelen met andere mannen. ,,Nee hij vindt dat niet leuk en wil hem geen vervelend gevoel geven”, aldus Nicol.