Connect with us

BN'ers

Zien: Barbie slaat wegwerker in elkaar

Samantha de Jong, ook bekend als Barbie, laat weer van zich horen. En meestal is dat niet zo positief, ook ditmaal niet. Barbie zou een wegwerker in Den Haag mishandeld hebben. De wegwerker deed aangifte. Een bron meldt: “Politie is al camerabeelden komen opvragen.”

Er is opnieuw een heftig verhaal over Samantha de Jong opgedoken. Voorbije zaterdag kreeg ze het aan de stok met een wegwerker.

Samantha was samen met vriend Robbie onderweg met de scooter toen ze zagen dat de weg was afgesloten voor werken. De bron onthult: “Mevrouw Barbie en haar vriend wilden er met de scooter doorheen en werden boos toen dit niet kon. Barbie heeft de wegwerker (bouwvakker zei mijn dochter) geslagen.”

Kopstoot met helm

Robbie gaf de man vervolgens een kopstoot met zijn helm. De bron vervolgt: “Wegwerker/bouwvakker heeft aangifte gedaan.” Ondertussen heeft de politie al camerabeelden opgevraagd. Juicekanaal Reality FBI zag het verhaal online en vraagt volgers om hulp. “Heeft iemand dit zaterdag zien gebeuren of heeft iemand er meer informatie over?”