Connect with us

BN'ers

Peter Gillis kapot na relatiebreuk: ”Ben in rouw”

Het gaat niet goed met Peter Gillis. De multimiljonair maakt enkele dagen geleden via Facebook wereldkundig dat Nicol Kremers en hij als vrienden uit elkaar zijn, maar het valt hem heel zwaar.

De redactie van Shownieuws heeft zaterdag contact gehad met Peter, laat Bart Ettekoven weten. Gillis is momenteel bezig met het verwerken van de break-up: “Ik zit in de rouw, maar naar omstandigheden gaat het goed”, aldus de man die Nicol volgens geruchten als een tiran heeft behandeld.

Johan Derksen

Johan Derksen heeft bij Vandaag Inside ook gereageerd op de breuk. ”Ik heb er wel begrip voor dat zij vlucht. Kijk, dat meisje is natuurlijk om de centjes bij die man ingetrokken, want die heeft als een koninginnetje geleefd, maar met deze man valt niet te leven.”

Nicol volledig afhankelijk

Rob Goossens, zelfbenoemd showkenner bij RTL Boulevard weet echter te melden dat Nicol volledig afhankelijk is Peter. Hij is in één ding ontzettend slim geweest: alle rijkdom waar hij Nicol van heeft laten meeproeven, heeft hij behouden, dus auto’s, sieraden en ook het appartement waar haar ouders in Spanje in zitten.”