Connect with us

BN'ers

Beelden: Peter Gillis heeft al een andere vrouw die zijn veters kan strikken!

Peter Gillis en Nicol Kremers zijn officieel uit elkaar, dat heeft de vakantieparkmagnaat gisteren op social media verkondigd. Dit nieuws kwam voor veel fans en kijkers van Massa is Kassa niet als een verassing. De relatie van Peter en Nicol staat namelijk al maandenlang in de schijnwerpers van juicekanalen en roddelsites.

Verschillende bronnen melden zelfs dat de relatie al sinds september 2022 voorbij is. Peter heeft het gisteren dan toch eindelijk bekend gemaakt. Vermoedelijk omdat er foto’s en video’s van Nicol met haar vermeende nieuwe liefde zijn opgedoken. Op de beelden is te zien hoe Nicol met haar nieuwe vlam uiteten gaat en aan het zoenen is in het openbaar. Peter zegt onder andere: “In goede harmonie hebben Nicol en ik besloten uit elkaar te gaan. Dat doen we op een vriendschappelijke manier, want we hebben als maatjes nog wel veel plezier met elkaar.”

Peter Gillis heeft genoeg animo!

Aangezien Nicol al veel eerder met een andere man gespot werd en Peter zegt dat ze nog steeds maatjes zijn, gokken we dat er al eerder sprake was van een relatiebreuk. Op Instagram en Facebook, waar Peter zijn relatiebreuk heeft bevestigd, zijn er talloze dames die Peter nu willen helpen met zijn veters in de toekomst. Ene Marlies meldt: “Heel veel sterkte Peter, ik kom graag je veters strikken!” Yvette zegt: “Wat vervelend om te horen. Wie gaat nu je veters strikken? Ik houd me aanbevolen!” Zelfs Lars schiet te hulp, tegen betaling: “Voor een goed bedrag strik ik uw veters elke dag!” Joep heeft echter een beter idee: “Sterkte. Heb eventueel nog wel schoenen met klittenband liggen is misschien wel makkelijk in deze moeilijke tijd.” Wat een steun krijgt die Petertje toch: