Connect with us

BN'ers

Volgers weten het zeker na video: ‘Waylon is wéér de fout in gegaan!’

Zanger Waylon en zijn vriendin Bibi Breijman hebben een behoorlijk bewogen jaar achter de rug. Bekende Nederlanders moeten sinds de komst van de welbekende juicekanalen behoorlijk oppassen met wat ze allemaal uitvreten in hun vrije tijd. Iedere Nederlander met een mobieltje of een goed verhaal is tegenwoordig namelijk een spion. De zanger, die eigenlijk Willem heet, is vorig jaar ontmaskerd als vreemdganger.

Een dame meldde zich die zei dat ze afspraakjes met Willem gehad heeft terwijl Bibi thuis zwanger op de bank zat. De zanger heeft dit uiteindelijk bekend en heeft talloze keren zijn verhaal gedaan. Willem had het bijvoorbeeld over de ‘demonen in zijn hoofd’ waardoor hij buiten de pot gepiest heeft. Uiteindelijk werd ook bekend dat Bibi elders een huis gekocht heeft in haar eentje. Voor veel mensen was het duidelijk, 1+1=2, Willem en Bibi zouden uit elkaar gaan. Toch bleek dat anders te gaan dan men dacht.

Waylon komt met grote bos rozen: ‘Iets goed te maken?’

Bibi leek Willem tóch te vergeven voor zijn daden tijdens haar zwangerschap. Of het nu allemaal weer koek en ei is durven we niet te zeggen. Juicechannel wist te melden dat Bibi zónder Willem op vakantie is gegaan: “De familie van Bibi, en voornamelijk haar ouders, willen dat ze weggaat bij Willem. Ze zijn er namelijk, volgens onze bron, helemaal klaar mee. Bibi zit op dit moment dus tussen haar familie en Willem in.[…] Willem wil vooral alles achter zich laten en vooruit kijken. Terwijl Bibi dat op dit moment niet kan.” Bij aankomst op Schiphol werd Bibi opgewacht door Willem met een grote bos rozen. Volgers van Shownieuws weten het zeker: “Hij heeft wéér iets goed te maken!” Heeft Willem wéér last van zijn demonen gehad, of is dit een onschuldig bosje? Beelden: