Connect with us

BN'ers

Peter Gillis dumpt berg afval van vakantiegangers in hun voortuin!

Op de parken van Peter Gillis is heel wat aan te merken door bezoekers. De negatieve recensies vliegen hem om de oren en om de haverklap komt de staat van de parken in het nieuws. Huisjes zouden vies, vervallen, kapot en onveilig zijn. Peter heeft eind vorig jaar een monsterbedrag van 20 miljoen geleend met twee van zijn parken als onderpand.

Geruchten gaan rond dat dit gebruikt gaat worden om de vervallen staat van veel van zijn vakantiehuisjes op te knappen. Daarbij gaan er steeds vaker verhalen rond over vermeende misstanden tussen Peter en Nicol. De twee zouden volgens verschillende berichten al sinds september 2022 uit elkaar zijn. Nicol wordt nu dan ook regelmatig gespot met een nieuwe vriend waar ze ook samen mee woont. Dit brengt natuurlijk de toekomstige seizoenen van Massa is Kassa in gevaar. Wellicht dat er doorgegaan wordt zónder ons Nicolleke.

Peter Gillis is asociaal volk zat!

In ieder geval is Petertje nog wel gewoon te zien in Massa is Kassa. Samen met zoon Mark gaat Peter regelmatig de parken langs om een oogje in het zeil te houden. Zoals gebruikelijk krijgt Mark dan een flinke bak stront over zich heen van Peter omdat hij vrijwel niets goed kan doen volgens Peter. Het is een puinhoop in en rondom de vakantiehuisjes en dat is Mark aan te rekenen volgens Peter. Mark moet vaker op de fiets door het park gaan om contact te onderhouden en mensen erop te wijzen hun troep op te ruimen. Peter zelf heeft echter een andere manier om mensen af te leren hun rotzooi achter te laten in zijn parken:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl)