Connect with us

BN'ers

Niet meer aanspreekbare Gordon afgevoerd met ambulance naar het ziekenhuis

Gordon is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Op dat moment is de zanger niet meer bereikbaar. Wat er precies met Gordon gebeurt, blijft onduidelijk. Volgens zijn manager houdt zijn ziekenhuisopname verband met zijn diabetes.

Gordon stopte bijna twee jaar geleden in Zuid-Afrika met zijn alcohol- en drugsverslaving. Naar eigen zeggen heeft hij onlangs een terugval gehad, maar nu drinkt hij nog maar af en toe een glaasje wijn. De coronacrisis tast ook flink de stemming aan van de zanger, die ook actief is in de hotellerie. Volgens de mannelijke zanger zag hij zijn opgebouwde rijkdom als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Rond Gordons huis in Blaricum, dat net door de zanger te koop was gezet, ontstond zaterdagavond pech toen de presentator per ambulance werd afgevoerd. Wat er precies met Gordon gebeurt, blijft onduidelijk. Hij zou weer onbereikbaar zijn toen hij uit voorzorg naar het ziekenhuis werd gebracht en in het ziekenhuis werd opgenomen.

De directie liet zaterdagavond aan Shownieuws weten:
“Zijn suiker was te hoog, dus werd hij ter controle naar het ziekenhuis gebracht.” Gordon heeft sinds zijn 35e straat diabetes type 2. Begin 2020 zei hij: “Mijn suiker is niet noodzakelijkerwijs beter, het is slechter.” Volgens de directie zou Gordon binnenkort uit het ziekenhuis ontslagen kunnen worden.

De auracrisis had een grote impact op Gordon. Met name zijn bankrekening is hard geraakt door de sluiting van de horeca. De zanger ziet zijn kapitaal stilaan verdwijnen. “Mijn hart huilt…”

Gordon was eigenaar van meerdere horecagelegenheden in Amsterdam, die allemaal moesten sluiten vanwege de halocrisis. Op NPO Radio 2 maakte hij vorige week bekend dat als het zo doorgaat, hij het hoofd niet boven water kan houden. Zijn geld verdween als sneeuw voor de zon. “Alsof het door een soort trechter is gegaan.”

Het heeft ook een grote invloed op de stemming van de zanger. “Wat gebeurt er met de horeca … Kijk, het is niet de enige branche die pijn heeft – we hebben allemaal pijn – maar ik zal eerlijk tegen je zijn:
mijn hart huilt elke dag omdat ik mensen niet kan vertellen om weer aan het werk te gaan en hun werk te doen en ik mijn gasten niet kan ontvangen.

‘Ik ben al zeven jaar dingen aan het bouwen en als je je imperium zo ziet vallen… Het gebeurt nu. Ik kan hier hard tegen zijn, maar je ziet ook je persoonlijke rijkdom als een soort trechter verdwijnen om de boel levend te houden.