Connect with us

BN'ers

Gordon plaatst enorm heftig bericht op social media

Gordon is niet gediend van de kritiek die hij van een aantal bn’ers krijgt op het programma Down the Road. Op Instagram slaat hij keihard terug naar onder meer Arjen Lubach, Angela de Jong en Eus.

Gecancelled
Hij schrijft: “Vanavond de laatste aflevering van Down the Road en wat een geweldige roadtrip was dit! Niet alleen de gasten maar ook ikzelf en het hele productieteam hebben onwijs genoten van dit prachtige avontuur. Maar ook dit zal wel weer gecancelled worden en zetten we daarmee een uiterst kwetsbare groep mensen in de kou.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth)

”Want Down-televisie mag niet meer want het geeft een vertekend beeld van hoe Down daadwerkelijk is. Daar hebben ze wel dan ruim 20 jaar over na moeten denken, want Paul de Leeuw en Johnny de Mol deden het al heel lang en wonnen er zelfs prijzen mee! Dus al die geweldige mensen met Down die je hebt gezien moeten we wegstoppen in zorg instellingen of woonprojecten en vooral niet meer laten zien en die groep laten lijden door de overgrote meerderheid die er veel slechter er aan toe zijn!”

Arjen Lubach, Angela de Jong en Eus
Geweldig bedankt Arjen Lubach! Ongelofelijke flapdrol !Wat een kortzichtige visie op dit programma maar ook op mij als persoon. Mag ik je er aan herinneren dat ik al 35 jaar in dit vak zit en jij nog in je luiers zat toen ik mijn eerste twee miljoen kijkers scoorde? Maar gelukkig is er nog de Belgische versie waar men al 7 jaar uiterst succesvol wel dit programma op de buis brengt en waar niemand over zeikt.

”Ik ben er inmiddels wel klaar mee maar woon dan ook niet voor niets in het buitenland met heel veel plezier. Ik zou zeggen struikel vooral niet over elkaar om ook hier weer wat van te vinden en maak mij en elkaar lekker af op social media, schrijf nog even een paar zure columns Angela en Kneus oh sorry Eus en vergiftig Nederland nog meer met jullie politieke correcte houding, want ik zal altijd weigeren me daaraan te confirmeren.”