Connect with us

BN'ers

Vriendje Samantha de Jong aka Barbie plaatst per ongeluk ‘slaapkamervideo’ op verkeerde kanaal

De één trouwt een bekende zanger die vervolgens vreemdgaat vanwege allemaal gekke demonen in zijn hoofd. De ander belandt in de prostitutie en verdient nu haar centjes met het maken van content voor ‘AllenFans’. We hebben het natuurlijk over Kaboutertje en Barbie. Twee hoofdrolspelers uit de hitserie Oh Oh Cherso van zo’ 13 jaar geleden al weer.

‘AlleenFans’

Sindsdien is het met Barbie, ofwel Samantha de Jong eigenlijk alleen maar slechter gegaan. Verschillende zwangerschappen van verschillende vaders. De voogdij verloren over al haar kinderen en tot overmaat van ramp belande de Haagse blondine ook nog eens in de gedwongen prostitutie. Samen met haar nieuwe vriend Robbie probeert ze nu weer aan een nieuwe toekomst te bouwen en wie haar een beetje volgt weet dat deze toekomst op ‘AlleenFans’ ligt.

Slaapkamer video van Samantha de Jong aka Barbie

Voor flink wat geld kunnen ‘fans’ daar speciale foto’s en filmpjes van Barbie kopen. Of je daar heel blij van moet worden weten we niet. Een en ander is al eens uitgelekt en zelfs als we daar geld voor toe kregen zouden we deze niet willen zien. Enfin, Robbie plaatste vandaag per ongeluk één van die video’s op zijn Instagram-account en verwijderde deze later ook weer. Kijk je even mee naar Barbie in actie in de slaapkamer?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Al het moois (@al.het.moois)