Connect with us

BN'ers

‘André van Duin afgeperst om de bizarre hamster affaire’

Een paar dagen geleden werd bekend dat André van Duin afgeperst wordt en dat hij aangifte heeft gedaan bij de politie. Waarover de afpersing ging liet André en zijn advocaat niet weten en dat zorgde weer voor veel speculatie.

Het is in ieder geval duidelijk dat er een groot geldbedrag van Andre geëist werd en anders zou de dader alles in de openbaarheid gooien.

Op verschillende social media kanalen ging het los en werd er zelfs beweert dat André wellicht gechanteerd wordt, omdat hij de bn’er zou zijn die een hamster in zijn achterwerk had gestopt en deze operatief moest laten verwijderen.

Met deze bizarre roddel kwam Yvonne Coldeweijer een tijdje geleden op de proppen en sindsdien zijn er al verschillende bn’ers gelinkt aan dit verhaal. Yvonne heeft gezegd dat ze nooit de naam van deze bn’er zal openbaren en dat zorgt er dus voor dat er veel gespeculeerd wordt.

Maar Yvonne laat in ieder geval weten in een statement dat André van Duin absoluut niet de bn’er is die aan de hamster affaire gekoppeld kan worden.

Dus binnenkort zal er vast wel weer een andere bn’er gematcht worden met de hamster. Maar helaas zullen we nooit weten of dat dan klopt zolang Yvonne de naam en het bewijs niet prijsgeeft.