Connect with us

BN'ers

Dochter Willeke Alberti geeft update: ‘Probeer er nog iets leuks van te maken’

De 52 jarige dochter van Willeke Alberti is al een jaar aan het strijden tegen knker. Daniëlle van ’t Schip gaat door een heftige periode, echter is ze dankbaar voor het leven.

,,Herinneringen maken met dierbaren in het leven is zooooo leuk”, schrijft Danielle op haar Instagram bij een aantal familiekiekjes van de afgelopen tijd.

,,Bedankt Lievies dat jullie er voor me zijn in deze rollercoaster ride van genezingstijd”, aldus de zieke maar positieve van ’t Schip.

Een aantal kinderen vertrekken naar de andere kant van onze wereldbol. ,,Twee van de zes reisden met zoveel liefde van het zomerse Melbourne naar het winterse en brengen zonneschijn van hart naar hart. Tot in de Nederlandse lente”.

Danielle laat ook weten hoe het nu met haar gezondheid gaat. ,,Voor wie zich afvraagt ​​hoe het met me gaat en wat de tum0ren me tegenwoordig geven?

Na de zevende lokale chem0kuur op 5 december hielp het om de tumoren kleiner te maken, maar het sloeg me neer in mijn algehele welzijn.

20 kilo afgevallen, luiers aan, drie haren op mijn hoofd links, schildklier en nieren hebben het zwaar, pijnlijke zenuwen in linkerbeen.”

Opgeven komt niet in haar woordenboek voor, ze laat weten dat ze zich helemaal overgeeft aan het lot. ,,Overgave aan alle gaven van het leven met nederigheid voor het lichaam en de aarde en krukken om te lopen.

Niet zo gemakkelijk, het maakte het de afgelopen maand gemakkelijker met de onvoorwaardelijke liefde van mijn familie.

Een foto maken van het gezin kist haar ontzettend veel moeite, echter grijpt zij zo’n moment wel met beide handen aan.

,,Mam nog zelfs een gezinsfoto maakt hoor en een met Davey voor zijn vertrek. Oké, maar pak zelfs mijn mascara en haarstuk en kan ik mijn geitenwollen sokken aanhouden (nee), en probeer ik er nog iets leuks van te maken”, aldus Danielle.