Connect with us

BN'ers

Samantha de Jong verwelkomt zoontje Djemino op de wereld

Samantha en verloofde Gerrit in het ziekenhuis.

Samantha de Jong is na een zware dag en nacht bevallen van haar zoontje Djemino. Het kleintje kwam maandagochtend ter wereld via keizersnede. De voormalig realityster deelde op haar Instagram alvast enkele kiekjes van haar zoontje.

Djemino Marco Geerts

Samantha schreef bij een kiekje van het pasgeboren jongetje: “Daar is hij eindelijk. Onze mooie kleine man Djemino Marco Meerts. Alles is goed gegaan. Zo trots dat ik ben.” Verder postte ze ook nog een foto van zichzelf met de baby.

Verrassing

De 31-jarige blondine uit Den Haag werd zondag opgenomen in het ziekenhuis voor de bevalling. Nadat ze in april in het ziekenhuis belandde na een auto-ongeluk, kwam aan het licht dat ze acht weken zwanger was.

Samantha heeft uit haar vorige relatie met Michael van de Plas al twee kinderen: zoon Milano Michael Ronnie (5) en dochter Angelina Melissa Cora (7). Voorlopig kreeg Michael de zorg toegewezen over de twee kinderen.

Risicovolle bevalling

Eerder had Samantha in weekblad Story tekst en uitleg gegeven bij haar risicovolle bevalling. De dokters maakten zich ernstig zorgen. De realityster, voorheen gekend als Barbie, onthulde: “Maar zo goed als ik me voel, toch zagen de artsen bij de echo’s dat de placenta voor de ingang van de baarmoederhals zit. Dat is een groot risico wanneer ik weeën krijg. De placenta kan dan scheuren met alle gevolgen van dien.”