Connect with us

BN'ers

Leontine Ruiters heeft vlinders in de buik: ‘Ik ben verliefd!’

Leontine samen op de foto met Fred van Leer.

Leontine Ruiters (natuurlijk beter bekend als Leontine Borsato) lijkt weer helemaal de oude. Nu de scheiding met Marco al enkele maanden rond is, gaat het ontzettend goed met haar. Leontine schreef op haar Instagram: “Ben verliefd!” Wil dit dan zeggen dat ze opnieuw geluk in de liefde heeft gevonden?

Vrijgezellenbestaan

Leontine geniet met volle teugen van haar single status. Ze trakteert haar volgers regelmatig op vrolijke kiekjes en dat was ook vandaag weer het geval. De brunette postte een foto van een kleurrijke kerstcreatie en schreef: “Ben verliefd!”

Fleurige kerstcreatie

Instagram Stories / Leontine Borsato – Kleurrijke kerstcreatie

Verdrietige periode

Het 22-jarige huwelijk van Leontine en Marco Borsato liep in februari van dit jaar op de klippen. Leontine vertelde recent aan Isa Hoes dat het ondanks deze zware periode nu best goed met haar gaat.

De ex van de zanger onthulde: “Het was natuurlijk een beetje een gek jaar. Maar dat je zelfs in heel verdrietige situaties het geluk in jezelf kan vinden, maakt dat ik eigenlijk heel lekker in mijn vel zit.”

Leontine legt uit dat ze in een zorgtraject voor zichzelf is gegaan. Daarover vertelde ze: “Om beter voor mezelf te zorgen. Dat heeft misschien ook met leeftijd te maken, mijn kinderen worden ouder.”

Zo goed het gaat met Leontine, zoveel vraagtekens zijn er bij de huidige situatie van Marco. Mary Borsato gaf onlangs een update over de toestand van de zanger.