Connect with us

BN'ers

BEELDEN: André Hazes duikt in Amsterdamse grachten

Dré

Monique Westenberg en zoontje André genieten met volle teugen van vakantie in Nederland. Ze maakten een boottocht door de Amsterdamse grachten. Omdat het best heet is, duikt de kleine André in het water voor een beetje afkoeling.

Op Instagram deelt Monique enkele zonnige kiekjes van het dagje uit. Ze schrijft: “Vandaag zaten we op deze super toffe sloep… Heerlijk door de grachten van Amsterdam… De kapitein mocht er trouwens wel wezen.”

Zwemmen in de grachten

Dré beleefde de tijd van zijn leven. De kleine mocht zelfs even plaatsnemen aan het roer en daarna nam hij een frisse duik. Maar zwemmen in de grachten is niet altijd zo verstandig. Volgens de gemeente zou dit immers gezondheidsklachten kunnen opleveren.

Al bij al was het gelukkig een prachtige dag. Het is niet duidelijk of ook vader André Hazes van de partij was. De gezinsvakantie had volgens velen duidelijkheid moeten scheppen over de relatiestatus met Monique. Niets blijkt minder waar. De twee houden de lippen stijf op elkaar wat betreft een eventuele verzoening.