Connect with us

BN'ers

Peter Gillis voor het eerst openhartig over mishandeling Nicol

Peter Gillis

Na veel ontkenning gaven Peter Gillis en Nicol Kremers eindelijk toe dat er een privé-incident heeft plaatsgevonden. Advocaat Ton van den Biezenbos bevestigt dat het koppel het voorval betreurt. Nu laat ook Peter van zich horen. Hij zegt ontzettend veel spijt te hebben.

In De Telegraaf vertelt Peter dat hij spijt heeft dat hij over het incident heeft gelogen. Hij geeft toe dat hij de situatie niet goed heeft aangepakt.

Waarom dan eerst alles ontkennen? Daarvoor geeft hij de hectiek en paniek in de media als reden aan. Hij vond er niets beter op dan alles te ontkennen. Daar komt hij nu op terug. Peter benadrukt dat hij een hart van goud heeft en dat iedereen weleens fouten maakt.

Reactie Talpa

Ondertussen reageert ook Talpa op de zaak. “’Peter en Nicol hebben hun privésituatie ook naar Talpa toe verzwegen. Dat valt niet goed te praten. Dit hebben we ze ook beiden kwalijk genomen. Hiervoor hebben ze excuses aangeboden.”

Mishandeling?

Het is nog altijd het raden naar wat er precies heeft plaatsgevonden. Gillis liet verstaan dat ze ooit het echte verhaal gaan doen. Dan kan pas nadat de rechter-commissaris uitspraak heeft gedaan.

Op 29 mei was Peter naar verluidt betrokken bij een geweldsincident in de huiselijke sfeer in vakantiepark Prinsenmeer. Daarbij werd een 60-jarige man opgepakt, die een nacht in de cel moest verblijven. De politie wilde niet bevestigen dat het om Peter Gillis ging. Peter en Nicol deden de berichtgeving daaromtrent eerder af als onzin.