Connect with us

BN'ers

Melvin en Xanegay verwelkomen eerste Lang leve de liefde-baby

Lang leve de Liefde koppel

De SBS6-datingshow Lang leve de liefde is bij de kijkers vooral bekend vanwege de soms gênante momenten. Maar soms springt er echt een vonk over. En het resultaat is nu de geboorte van de eerste Lang leve de liefde-baby.

Melvin en Xanegay leerden elkaar in 2021 kennen via de show en nu verwelkomden ze hun zoontje Xian op de wereld. Het stel maakte het nieuws zelf bekend via Instagram. “Geboren in juli 2022. Het geluk kan niet meer op in ons gezin.” Bij een afbeelding van een leeuw leggen ze nog uit: “Xion spreek je uit als lion, maar dan met een X.”

Xanegay onthulde op Valentijnsdag dat ze toevallig ontdekte dat ze zwanger was. “Een paar maanden geleden hadden we corona en toen kreeg ik pijn in mijn onderbuik. Ik dacht dat het door corona kwam, maar het werd erger. We zijn ’s avonds naar de huisartsenpost gegaan en toen bleek ik zwanger te zijn.”

Nerveus

Melvin vertelde eerder dat zijn schoonzus hem had opgegeven voor het programma. “Ik dacht: waarom zou ik niet gewoon meedoen? Het is sowieso een leuke ervaring. Vrij snel na het voorgesprek hadden ze een match voor mij gevonden. Op 1 mei 2021 gingen we het huis in. Toen ik daar eenmaal zat, dacht ik: waar begin ik aan?”

Xanegay haakt in: “Hij was zo zenuwachtig dat hij zijn glas liet vallen. Hij deed hele rare dingen.” Melvin voegt er nog aan toe: “De biertjes waren eigenlijk met draaidop, maar ik probeerde ze open te maken met een opener. Toen Xanegay binnenkwam werden de zenuwen wel minder. Ze was direct heel kalm, dus dat hielp wel mee. Toen we elkaar zagen, was er meteen een klik.”

BN'ers

Video: Zo ziet de man eruit waarmee Nicol vreemdgaat, Peter Gillis is razend!

Er gingen eerder al twee keer een gerucht dat Nicol de vriendin van Peter Gillis was vreemd gegaan. Het stel deed het toen af als grapje. Maar Nicol werd toch echt zoenend gespot met twee andere mannen. Waarschijnlijk hebben Peter en Nicol het binnenhuis met elkaar uitgesproken, maar dit keer lijkt er veel meer aan de hand te zijn.

Dennis Schouten en Jan Roos komen namelijk met beelden waarop te zien is dat Nicol een onbekende man zoent vlakbij zijn auto. Dit keer dus niet in een vol cafe met veel mensen erbij, maar stiekem op een plek waar niet veel mensen zijn.

Peter nu echt klaar met Nicol

Peter die Nicol laatst nog mishandelde, omdat ze zich op een feestje te sletterig zou gedragen heeft nog niet gereageerd op de beelden. En dat is opvallend want de vorige keer waren ze er als de kippen bij om te laten weten dat het allemaal niet waar is.

Hieronder rechts de foto van Nicol zoenend met een onbekende man.

Lees verder

BN'ers

Sylvana Simons ernstig ziek

Een van de meest prominente tegenstanders van Zwarte Piet is toch wel Sylvana Simons. Als het aan haar ligt gaat er een wet komen die de traditionele variant van het figuur gaat verbieden. Ook is ze tegenwoordig actief in de politiek en is ze zelfs het opperhoofd van BIJ1.

Menig discussie werd de afgelopen periode uitgevochten, maar sinds enkele weken is het rustiger. Sylvana is namelijk niet meer aanwezig vanwege ziekte.

Op Twitter laat ze het volgende weten. “Op 13 maart testte ik positief. Bijna een maand later krabbel ik langzaam weer op. Heel frustrerend om niet vol aan de slag te zijn en zoveel te missen, zowel binnen als buiten de Kamer. Thank Goddess voor m’n fractiemedewerkers die zorgen dat alles door draait!”

Hieronder de tweet:

 

Lees verder

BN'ers

Gordon gaat voortaan als vrouw door het leven

Gordon deelde een vreemd kiekje op Instagram. Op de foto staat hij verkleed als vrouw. Wat is er in hemelsnaam aan de hand? Gaat de presentator voortaan als vrouw door het leven.

Bij een kiekje voor de spiegel schrijft de zanger: “Even boodschappen doen.” Een van de honden kijkt hem verbijsterd aan, want waarom heeft hij hoge hakken aan?

Gordon als vrouw

Naast de hoge hakken zijn ook zijn gelakte nagels zichtbaar. Op het eerste zicht zou je dan denken dat er een vrouw voor de spiegel staat, maar ook zijn twee hondjes zijn erbij. Het gaat dus wel degelijk om Gordon die verkleed is als vrouw.

Lees verder

Trending