Connect with us

BN'ers

Melvin en Xanegay verwelkomen eerste Lang leve de liefde-baby

Lang leve de Liefde koppel

De SBS6-datingshow Lang leve de liefde is bij de kijkers vooral bekend vanwege de soms gênante momenten. Maar soms springt er echt een vonk over. En het resultaat is nu de geboorte van de eerste Lang leve de liefde-baby.

Melvin en Xanegay leerden elkaar in 2021 kennen via de show en nu verwelkomden ze hun zoontje Xian op de wereld. Het stel maakte het nieuws zelf bekend via Instagram. “Geboren in juli 2022. Het geluk kan niet meer op in ons gezin.” Bij een afbeelding van een leeuw leggen ze nog uit: “Xion spreek je uit als lion, maar dan met een X.”

Xanegay onthulde op Valentijnsdag dat ze toevallig ontdekte dat ze zwanger was. “Een paar maanden geleden hadden we corona en toen kreeg ik pijn in mijn onderbuik. Ik dacht dat het door corona kwam, maar het werd erger. We zijn ’s avonds naar de huisartsenpost gegaan en toen bleek ik zwanger te zijn.”

Nerveus

Melvin vertelde eerder dat zijn schoonzus hem had opgegeven voor het programma. “Ik dacht: waarom zou ik niet gewoon meedoen? Het is sowieso een leuke ervaring. Vrij snel na het voorgesprek hadden ze een match voor mij gevonden. Op 1 mei 2021 gingen we het huis in. Toen ik daar eenmaal zat, dacht ik: waar begin ik aan?”

Xanegay haakt in: “Hij was zo zenuwachtig dat hij zijn glas liet vallen. Hij deed hele rare dingen.” Melvin voegt er nog aan toe: “De biertjes waren eigenlijk met draaidop, maar ik probeerde ze open te maken met een opener. Toen Xanegay binnenkwam werden de zenuwen wel minder. Ze was direct heel kalm, dus dat hielp wel mee. Toen we elkaar zagen, was er meteen een klik.”