Connect with us

BN'ers

Yolanthe eindelijk eerlijk over serieuze relatie

Yolanthe

Yolanthe liet al meerdere keren verstaan dat ze zich kiplekker voelt als single. Toch krijgt ze constant de vraag of ze het gezellig heeft met iemand. De brunette is er helemaal klaar mee. In de laatste editie van Beau Monde zet ze de puntjes op de i.

Pas wanneer ze een serieuze relatie heeft en weer gelukkig is in de liefde, zal ze dat zelf met de wereld delen. Cabau is momenteel vooral gelukkig met zichzelf. Daarover vertelt ze: “Dat was niet altijd zo. Ik heb geleerd om met mezelf te leven.”

Dat ze nu single is, wil volgens haar nog niet zeggen dat ze het niet gezellig kan hebben met iemand. “Ik ben compleet nu en alles wat daarbij komt is een blessing.” Ze concentreert zich momenteel volledig op haar werk als actrice en haar zoontje Xess Xava. “Als ik echt klaar ben voor de volgende stap, dan zal die zich vanzelf aandienen.”

Wat met Wesley Sneijder?

Yolanthe zegt dat ze altijd van Wesley Sneijder zal houden. Hij vormt naar eigen zeggen een heel belangrijk onderdeel van haar leven. “Ik ben best wel privé over alles wat er gebeurd is, daar heb ik voor gekozen, vooral in het belang van Xess. Belangrijkste is dat een kind niet de dupe is en zich gelukkig voelt. Wat dat betreft denk ik dat wij het goed gedaan hebben.”

De actrice gunt haar ex dan ook alle geluk in de liefde. “Soms zeggen mensen: ‘Oh, hij heeft een nieuwe vriendin, wat vind je daarvan?’ En dan denk ik: het is zíjn leven. Als ik zie dat Wesley gelukkig is, ben ik dat ook – ik hou oprecht van hem. Het leven is zo kort, we willen allemaal gelukkig zijn en dat begint bij jezelf. Als je een ander het geluk niet gunt, hoe kun je dan zelf ooit gelukkig zijn?”