Connect with us

BN'ers

BEELDEN: Rachel Hazes maakt reclame voor borstvergroting

Rachel Hazes

Een kiekje van de voorgevel van Rachel Hazes belandde op een vreemde Instagrampagina. De pagina maakt reclame voor borstvergroting en gebruikt dus Rachel Hazes in haar advertentie.

Het is een publiek geheim dat Rachel voor een maatje groter koos. Zelf wilde ze dat nooit met zoveel woorden toegeven, maar je kunt er gewoon niet naast kijken. Volgers weten dat ze jaren terug al aan haar lichaam liet sleutelen.

Telkens wanneer de brunette een foto van haar borsten deelt, komen er vaak vervelende reacties. Een van de talrijke reacties luidt: “Fake mama, fake borsten. Jij moet je schamen Rachel.” Precies vanwege de nare reacties schakelde Rachel de reacties gewoon uit.

Voor een pagina die reclame maakt voor cosmetische ingrepen is het eveneens duidelijk dat Rachel een borstvergroting onderging. De pagina gebruikt kiekjes van verschillende beroemde personen, waaronder ook Rachel. Bij de foto staat: “Droom je van grotere borsten maar heb je problemen om het te financieren? Contact #sponsorforboobs.”