Connect with us

BN'ers

Vader Jaimie Vaes haalt ongemeen hard uit naar Lil’ Kleine

Jaimie Vaes

Wat vindt de familie van Jaimie Vaes eigenlijk van de breuk met rapper Lil’ Kleine? De vader van Jaimie haalt alvast opgelucht adem dat de rapper uit beeld is. “Ik had altijd al gehoopt dat het voorbij zou gaan. Het kon niet anders.”

In haar realitysoap Jaimie: In The Vaes Lane is de brunette op Bali en zoeken zij en Lío haar vader op. Ze hebben diepgaande gesprekken over de breuk.

In de serie zegt de vader: “Ik ben heel blij dat je, hoe moeilijk het ook is, nu in een andere zone terecht bent gekomen. Ik had altijd al gehoopt dat het voorbij zou gaan. ,Ik denk dat het ook niet anders kon, hoe vaak hebben we niet aan de telefoon gezeten, dat ik zei: ‘De enige oplossing is: kies voor jezelf. Ik ben blij dat je nu niet meer in die ellende zit.”

Jaimie concentreert zich nu vooral op zichzelf en haar zoontje. Haar vader hoopt toch dat ze snel een nieuwe liefde vindt. “Laten we hopen dat het een start is van een nieuw begin. Overal waar een deur dicht gaat, gaat er weer een open. Dus hopelijk komt er weer een nieuwe vlam in je leven.”

Niet laten kwetsen

Lil’ Kleine blijft natuurlijk wel de vader van haar zoontje, maar toch is Jaimie helemaal klaar met de gevallen artiest. Zo hadden ze constant ruzie over de alimentatie. “,Ik laat me niet meer kwetsen, ik laat me niet meer zo behandelen. Ik hoef geen alimentatie meer. Hij mag het echt in z’n hol stoppen.” Ook laat ze de tattoo van zijn naam verwijderen.