Connect with us

BN'ers

BEELDEN: Tatjana Šimić krijgt op haar donder van vliegtuigpersoneel

Tatjana Simic

Tatjana Šimić (59) reist met haar partner Lex Hessen (74) de hele wereld rond. De actrice gunt haar volgers graag een inkijkje in haar leven. Gisteren vloog ze van San Francisco naar Honolulu. Al dat over en weer gevlieg begint na verloop van tijd natuurlijk te vervelen. Daarom besloot Tatjana om voor het eerst in haar leven een live-video te starten op Instagram.

Omdat ze wifi had op het vliegtuig, besloot ze haar Instagram te openen. De actrice begint haar video met beelden van het uitzicht. “Ik deel filmpjes, voor mensen die de mogelijkheid niet hebben om te reizen. Mensen die allerlei reden hebben om niet op reis te gaan. Ik ben wel in die mogelijkheid en ik maak heel graag filmpjes van de landschappen.”

Wanneer ze in de gaten heeft dat mensen ook kunnen reageren op haar live-video is ze overdonderd door de vele hartverwarmende reacties. Deze blijdschap zou echter snel verdwijnen.

Op haar donder

Een stewardess geeft Tatjana op haar donder omdat ze niet mag bellen in het vliegtuig. Ze probeert nog uit te leggen dat ze niet aan het bellen is, maar communiceert met haar volgers via Instagram. Daar heeft de stewardess geen oren naar. “Je hoort nu niet te praten”, zegt ze streng. Daarop neemt de blondine gefrustreerd afscheid van de fans. “Dan houd ik mijn mond maar”, voegt ze eraan toe. Ze maakt ook nog een grapje met enige zelfspot: “Blond hè, ik wist het niet.” De actrice laat de video wel stiekem doorlopen en begint dan maar op fluistertoon te praten.

In het bijschrift bij de video heeft ze toch nog een kleine sneer naar de stewardess: “Moet nog even oefenen, maar de volgende keer (als ik weer mag praten ;)) dan zal ik het vlotter doen.”