Connect with us

BN'ers

BEELDEN: Tatjana Šimić krijgt op haar donder van vliegtuigpersoneel

Tatjana Simic

Tatjana Šimić (59) reist met haar partner Lex Hessen (74) de hele wereld rond. De actrice gunt haar volgers graag een inkijkje in haar leven. Gisteren vloog ze van San Francisco naar Honolulu. Al dat over en weer gevlieg begint na verloop van tijd natuurlijk te vervelen. Daarom besloot Tatjana om voor het eerst in haar leven een live-video te starten op Instagram.

Omdat ze wifi had op het vliegtuig, besloot ze haar Instagram te openen. De actrice begint haar video met beelden van het uitzicht. “Ik deel filmpjes, voor mensen die de mogelijkheid niet hebben om te reizen. Mensen die allerlei reden hebben om niet op reis te gaan. Ik ben wel in die mogelijkheid en ik maak heel graag filmpjes van de landschappen.”

Wanneer ze in de gaten heeft dat mensen ook kunnen reageren op haar live-video is ze overdonderd door de vele hartverwarmende reacties. Deze blijdschap zou echter snel verdwijnen.

Op haar donder

Een stewardess geeft Tatjana op haar donder omdat ze niet mag bellen in het vliegtuig. Ze probeert nog uit te leggen dat ze niet aan het bellen is, maar communiceert met haar volgers via Instagram. Daar heeft de stewardess geen oren naar. “Je hoort nu niet te praten”, zegt ze streng. Daarop neemt de blondine gefrustreerd afscheid van de fans. “Dan houd ik mijn mond maar”, voegt ze eraan toe. Ze maakt ook nog een grapje met enige zelfspot: “Blond hè, ik wist het niet.” De actrice laat de video wel stiekem doorlopen en begint dan maar op fluistertoon te praten.

In het bijschrift bij de video heeft ze toch nog een kleine sneer naar de stewardess: “Moet nog even oefenen, maar de volgende keer (als ik weer mag praten ;)) dan zal ik het vlotter doen.”

Lees verder

BN'ers

Monique Westenberg waarschuwt: ‘Nu is het genoeg’

Monique Westenberg heeft in het weekend hart uitgehaald naar haar haters. Ze plaatste namelijk een foto van haar hond en haar zoontje kleine Dre die veertjes van vogeltjes aan het verzamelen was in een weiland. Tot zover is er niks vreemd aan de hand, maar Monique had het gevoel dat als ze de foto zou plaatsen er kritiek zou komen op de enorme gouden ketting die kleine Dre om zijn nek had hangen.

Dus plaatse Monique een kleine disclaimer bij de foto om te voorkomen dat haar haters weer helemaal los gaan in de reactie’s. De disclaimer was:

‘Voor de Insta maffia. Nee dit is geen echte gouden ketting om de nek van mijn zoon. Het is een broekketting van zijn papa.’

Hieronder de foto waar het om ging.

Lees verder

BN'ers

Opnieuw vreselijk nieuws voor Peter Gillis

Gisteren lieten wij weten dat als Talpa besluit te stoppen met de succesvolle serie Massa is Kassa van Peter Gillis na de leugens die Peter verteld heeft over de mishandeling van zijn vriendin Nicol, RTL er wel oren naar heeft om Peter in te lijven bij hun. Dus het lijkt erop dat Peter niet snel van de buis zal verdwijnen.

Maar Peter heeft naast de rechtszaak die hem boven het hoofd hangt voor het mishandelen van Nicol nog een groot probleem laat Quote weten. De villa die Peter in het Belgische plaatsje Pelt kocht voor bijna 5 miljoen euro blijkt namelijk op een Belgische veilingsite te staan voor een bedrag van maar 1.875.000 euro.

Is er beslag gelegd op de villa of wil Peter er zo snel mogelijk vanaf en neemt hij het miljoenenverlies maar voor lief? Wat er ook is gebeurd Peter gaat hier in ieder geval flink verlies op lijden. Overigens kan Peter dit verlies wel makkelijk dragen. Zijn vermogen werd in 2020 door de Quote nog geschat op zo een 40 miljoen euro.

Lees verder

BN'ers

Yolanthe Cabau over kinderwens: ”Adopteren moeilijk als single moeder”

Yolanthe Cabau (37) zou graag een kindje willen adopteren, zo vertelt ze aan Beau Monde. Maar dat blijkt helemaal niet zo simpel als dat ‘Yo’ gedacht had.

De actrice en ex van Wesley Sneijder koestert al geruime tijd de droom om nog een keer moeder te worden. “Ooit leek het er bijna van te gaan komen, maar toen liep alles in één keer anders”, zo vertelt de op Ibiza geboren schone openhartig aan het blad.

Adoptie
Omdat ze een kinderwens heeft, heeft ze nagedacht om wellicht een kindje te adopteren. “Maar dat is niet echt makkelijk, zeker niet als single moeder.”

Yolanthe over kinderwens: ”Adopteren moeilijk als single moeder”

Privé zou ik heel graag nog een keer moeder willen worden. Het is altijd mijn droom geweest om een groot gezin te hebben. Ik heb gelukkig nog de tijd… De toekomst zal uitwijzen hoe, wat en wanneer.”

Lees verder
Advertisement

Trending