Connect with us

BN'ers

BEELDEN: Leontine zoenend gespot met vriend van Marco

Leontine

Gisteren beleefden Leontine en huisvriend Jordy Kok de avond van hun leven. Ze waren zo in de wolken, dat ze elkaar een kus gaven.

De afgelopen periode kreeg Leontine een heleboel ellende op haar bord. Ze heeft echter besloten om het hoofd niet te laten hangen. De brunette doet allerlei leuke dingen met haar vriendinnen en gisteren was ze op stap met haar goede vriend Jordy.

Zoenen

Jordy laat in zijn Instagram Stories bij de video weten: “Avond van ons leven.” Hij is samen met Leontine aanwezig bij een concert van Lady Gaga. De twee zijn zo enthousiast, dat ze elkaar uit puur plezier een zoen geven.

Vriend des huizes

Jordy en Leontine zijn al langer vrienden. Jordy is uitbater van het restaurant Wijmpje Beukers, waar Leontine regelmatig gaat eten. Ook toen ze nog samen was met Marco waren ze er vaak te vinden. Toen Jordy zijn restaurant door corona moest sluiten, bood de zanger zelfs aan om te helpen.

In een gesprek met LINDA onthulde Jordy eerder: “Hij vertelde in de keuken over de tijd dat hij failliet ging, maar toch positief wist te blijven. Hij en Leontine trokken hun mooiste fles wijn open en keken naar wat ze nog wél hadden, ondanks dat ze het zwaar hadden.” Hoewel de relatie tussen Leontine en Marco voorbij is, is de diva wel vriendjes gebleven met Jordy.

Lees verder

BN'ers

Monique Westenberg waarschuwt: ‘Nu is het genoeg’

Monique Westenberg heeft in het weekend hart uitgehaald naar haar haters. Ze plaatste namelijk een foto van haar hond en haar zoontje kleine Dre die veertjes van vogeltjes aan het verzamelen was in een weiland. Tot zover is er niks vreemd aan de hand, maar Monique had het gevoel dat als ze de foto zou plaatsen er kritiek zou komen op de enorme gouden ketting die kleine Dre om zijn nek had hangen.

Dus plaatse Monique een kleine disclaimer bij de foto om te voorkomen dat haar haters weer helemaal los gaan in de reactie’s. De disclaimer was:

‘Voor de Insta maffia. Nee dit is geen echte gouden ketting om de nek van mijn zoon. Het is een broekketting van zijn papa.’

Hieronder de foto waar het om ging.

Lees verder

BN'ers

Opnieuw vreselijk nieuws voor Peter Gillis

Gisteren lieten wij weten dat als Talpa besluit te stoppen met de succesvolle serie Massa is Kassa van Peter Gillis na de leugens die Peter verteld heeft over de mishandeling van zijn vriendin Nicol, RTL er wel oren naar heeft om Peter in te lijven bij hun. Dus het lijkt erop dat Peter niet snel van de buis zal verdwijnen.

Maar Peter heeft naast de rechtszaak die hem boven het hoofd hangt voor het mishandelen van Nicol nog een groot probleem laat Quote weten. De villa die Peter in het Belgische plaatsje Pelt kocht voor bijna 5 miljoen euro blijkt namelijk op een Belgische veilingsite te staan voor een bedrag van maar 1.875.000 euro.

Is er beslag gelegd op de villa of wil Peter er zo snel mogelijk vanaf en neemt hij het miljoenenverlies maar voor lief? Wat er ook is gebeurd Peter gaat hier in ieder geval flink verlies op lijden. Overigens kan Peter dit verlies wel makkelijk dragen. Zijn vermogen werd in 2020 door de Quote nog geschat op zo een 40 miljoen euro.

Lees verder

BN'ers

Yolanthe Cabau over kinderwens: ”Adopteren moeilijk als single moeder”

Yolanthe Cabau (37) zou graag een kindje willen adopteren, zo vertelt ze aan Beau Monde. Maar dat blijkt helemaal niet zo simpel als dat ‘Yo’ gedacht had.

De actrice en ex van Wesley Sneijder koestert al geruime tijd de droom om nog een keer moeder te worden. “Ooit leek het er bijna van te gaan komen, maar toen liep alles in één keer anders”, zo vertelt de op Ibiza geboren schone openhartig aan het blad.

Adoptie
Omdat ze een kinderwens heeft, heeft ze nagedacht om wellicht een kindje te adopteren. “Maar dat is niet echt makkelijk, zeker niet als single moeder.”

Yolanthe over kinderwens: ”Adopteren moeilijk als single moeder”

Privé zou ik heel graag nog een keer moeder willen worden. Het is altijd mijn droom geweest om een groot gezin te hebben. Ik heb gelukkig nog de tijd… De toekomst zal uitwijzen hoe, wat en wanneer.”

Lees verder
Advertisement

Trending