Connect with us

BN'ers

BEELDEN: Leontine zoenend gespot met vriend van Marco

Leontine

Gisteren beleefden Leontine en huisvriend Jordy Kok de avond van hun leven. Ze waren zo in de wolken, dat ze elkaar een kus gaven.

De afgelopen periode kreeg Leontine een heleboel ellende op haar bord. Ze heeft echter besloten om het hoofd niet te laten hangen. De brunette doet allerlei leuke dingen met haar vriendinnen en gisteren was ze op stap met haar goede vriend Jordy.

Zoenen

Jordy laat in zijn Instagram Stories bij de video weten: “Avond van ons leven.” Hij is samen met Leontine aanwezig bij een concert van Lady Gaga. De twee zijn zo enthousiast, dat ze elkaar uit puur plezier een zoen geven.

Vriend des huizes

Jordy en Leontine zijn al langer vrienden. Jordy is uitbater van het restaurant Wijmpje Beukers, waar Leontine regelmatig gaat eten. Ook toen ze nog samen was met Marco waren ze er vaak te vinden. Toen Jordy zijn restaurant door corona moest sluiten, bood de zanger zelfs aan om te helpen.

In een gesprek met LINDA onthulde Jordy eerder: “Hij vertelde in de keuken over de tijd dat hij failliet ging, maar toch positief wist te blijven. Hij en Leontine trokken hun mooiste fles wijn open en keken naar wat ze nog wél hadden, ondanks dat ze het zwaar hadden.” Hoewel de relatie tussen Leontine en Marco voorbij is, is de diva wel vriendjes gebleven met Jordy.