Connect with us

BN'ers

Kleine Royke op komst bij Roy Donders en vriendin

Roy Donders

Roy Donders is in de zevende hemel met zijn vriendin Michelle. Het stel woont na enkele maanden inmiddels samen en nu denken ze aan een volgende stap: een baby.

Het is algemeen bekend dat Roy eerder op mannen viel. Toch viel hij zes maanden terug voor de charmes van Michelle. Ze hielden hun relatie maar liefst twee maanden geheim.

Ouders niet verrast

In gesprek met weekblad Weekend onthult Roy: “Maar ik had vanaf het begin het gevoel dat mijn vader, die Michelle al kende, door had dat er meer speelde tussen ons. Toen ik het vertelde, zei hij: ‘Ik weet het al, ge bent verliefd!’ Hij zei het allang gezien te hebben. ‘Ik denk niet op een jongen, maar op een meiske’, zei hij zelf. Dat was heel apart, omdat je daar niet vanuit gaat.”

Zijn ouders waren dan ook niet echt verwonderd. Roy gaat verder: “Mijn zus wel. Maar alleen de eerste dag. Niemand vond het raar of dacht, dat kan niet. Iedereen was meteen blij voor me.”

Samenwonen

Roy geeft toe dat hij in het begin een beetje onwennig was nu hij zo plotseling verliefd was op een vrouw. Nu weet hij zeker dat Michelle de ware is. “Zij is het gewoon echt voor mij. Ze is eigenlijk altijd bij mij, dus we wonen zo goed als samen. Dat bevalt mij.”

Momenteel genieten ze samen met het dochtertje van Michelle van vakantie in Spanje. Het betekent veel voor hem dat hij zo’n goede band heeft met het meisje. En daar blijft hij niet ongevoelig bij. “Als je zo’n blij koppie ziet, word je zelf ook blij. Ik had nooit gedacht dat ik daar zoveel liefde uit zou halen.”

Kindje op komst?

De vraag is dan ook of het stel ook aan kinderen wil beginnen. “We hebben het er in het begin over gehad. Mijn zus riep: ‘O, misschien hebben we straks een klein Royke!’ Zo kwam dat gesprek op gang. Of het kindje welkom zou zijn? Ik kom uit een familie waar abortus geen optie is, om het zo maar te zeggen. Dus mocht het zo zijn, dan is het zo.”

De ex van Roy, Marvin, bevestigt de kinderwens. Hij vermoedt dat Roy nog altijd voor de mannen is, maar voor Michelle heeft gekozen, precies vanwege zijn kinderwens. “,Ik denk dat hij zoiets had van ja… met een man kan het natuurlijk tegenwoordig ook, maar dat is natuurlijk niet echt ‘eigen’”, vertelde hij bij Shownieuws.