Connect with us

BN'ers

Kinderen Nicol onder toezicht jeugdzorg geplaatst

Nicol en Peter

De relatie tussen Peter Gillis en Nicol Kremers verloopt de laatste tijd niet op rozen. Het koppel maakt veel ruzie en Peter heeft ook een slechte relatie met de kinderen van Nicol. “Haar kinderen staan blijkbaar onder toezicht van jeugdzorg”, klinkt het nu.

Vorige week was er nog het heftige nieuws dat Peter zijn vriendin mishandeld zou hebben. Hij moest naar verluidt een nacht in de cel doorbrengen. Hoewel de twee ontkennen dat er donderwolken zijn, zou Nicol niet gelukkig zijn in hun relatie.

Geen band met kinderen

Nicol heeft uit een vroegere relatie vier kinderen. Rob Goossens sprak onlangs de broer van haar ex. “Hij zei: Peter heeft wel degelijk vastgezeten een nacht en Nicol is wel degelijk degene die mishandeld zou zijn. Het is gebeurd en het ging eigenlijk de afgelopen tijd al niet supergoed tussen die twee.”

De oom geeft aan dat dit zeker niet de eerste keer is. “En wat hij vanaf het begin al raar heeft gevonden is dat Peter helemaal niks met de kinderen van Nicol te maken wilde hebben.”

Jeugdzorg

Peter wilde ook niet dat de kinderen van Nicol in het programma Massa is Kassa aan bod komen. “Peter lijkt gewoon helemaal niets met haar kinderen te hebben. Als zij de zorg heeft voor de kinderen, dan zit zij in een chalet op zijn vakantiepark Prinsenmeer. Dat is natuurlijk al een beetje gek, zeker als je bedenkt dat blijkbaar, vertelt de broer van de vader, de kinderen onder toezicht van jeugdzorg staan. Dit omdat het dus niet helemaal goed gaat in de opvoeding.”