Connect with us

BN'ers

Carlo Boszhard op één knie voor zijn partner Herald

Boszhard

Carlo Boszhard heeft als presentator van Married at First Sight natuurlijk heel wat ervaring met huwelijksaanzoeken. Nu was het zijn beurt. Boszhard vroeg namelijk de hand van zijn partner Herald Adolfs.

Bij een reeks kiekjes op de sociale media schrijft hij: “Hij heeft ja gezegd.” Momenteel genieten Boszhard en Adolfs van een romantisch uitje in het Beverly Hills Hotel. Daar vroeg hij zijn grote liefde ten huwelijk.

In zijn column voor Televizier vertelt de presentator over zijn aanzoek. Het stel reisde naar Hollywood met de ring verstopt in zijn reistas. In het Beverly Hills Hotel zou het allemaal gebeuren. “Dit wordt de plek, denk ik. Veertien jaar samen, het is nog maar het begin. Hoogtepunten, dieptepunten, hij is er altijd voor mij en ik voor hem. Liefde.”

Het aanzoek zelf

Boszhard doet ook uit de doeken hoe het aanzoek verliep. “Ik sta op van onze tafel. ’Ik moet even naar het toilet’, zeg ik zo cool mogelijk. Ik loop naar een ober die eruitziet als de kapitein van The Love Boat, in zijn witte double breasted jasje. ’Can you put this ring next to our drinks?’ De man begrijpt het meteen. Nerveus loop ik terug. En dan… is daar het moment. Ring, ober, drank en ik zeg: ’Lief, je wilt toch wel met me trouwen?’ Het kwam er sneller uit dan ik wilde, maar de emotie en het gevoel stuurt. Ik hoor iets van: ’Ja, natuurlijk’, en het is alsof alle spanning in één keer van me afglijdt.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Carlo Boszhard (@carloboszhard)