Connect with us

BN'ers

Beelden: Jaimie Vaes op heterdaad betrapt met cocaïne

Jaimie Vaes

De mishandelde ex van Lil’ Kleine, Jaimie Vaes, is door de juicekanalen betrapt op heterdaad. Zij spotten een snuifbuisje op de laatste kiekjes van de brunette.

Er gaan al langer geruchten dat Jaimie aan het witte spul zit. Dat is natuurlijk knap lastig, omdat ze nu alleen instaat voor de opvoeding van haar kindje. Een van haar beste vrienden, Koen Kardashian, moest onlangs nog afkicken van de cocaïne. Althans dat was toch de intentie.

Vorig jaar kreeg Koen al het advies om niet meer om te gaan met snuifdozen Estelle Cruijff en Jaimie Vaes. Het hondje van Jaimie en Lil’ Kleine zoals zelfs overleden zijn aan een overdosis. Ook zou er een filmpje zijn waarop de brunette snuift in het bijzijn van haar kind. Daarmee zou de rapper haar willen chanteren.

Nu publiceerde Jaimie een foto van een feestje met enkele vriendinnen. De juicekanalen merken meteen de snuifbuis op de tafel op. De man op de foto heeft een witte substantie op zijn vingers. Juice Channel merkt op: “Wat ligt daar nou? ? Dit lijkt ons duidelijk.”

Reality FBI: “Jaimie en Rose vermaken zich vanavond goed. Is dat en snuifbuisje? ? Lijkt er wel op. Witte kerst komt vroeg dit jaar.”

Stofzuiger

Het gaat om een snuifbuisje in de vorm van een stofzuiger, verkrijgbaar bij meerdere online winkels. “Warning: deze snuifstofzuiger is niet geschikt voor de kleine spelers onder ons. Met deze unieke snuifbuis intimideer je de kleine spelers in je vriendengroep.”

De webshops spelen lekker snel in op de foto van Jaimie en bieden nu een korting met de code JAIME15.