Connect with us

BN'ers

Beelden: Jaimie Vaes op heterdaad betrapt met cocaïne

Jaimie Vaes

De mishandelde ex van Lil’ Kleine, Jaimie Vaes, is door de juicekanalen betrapt op heterdaad. Zij spotten een snuifbuisje op de laatste kiekjes van de brunette.

Er gaan al langer geruchten dat Jaimie aan het witte spul zit. Dat is natuurlijk knap lastig, omdat ze nu alleen instaat voor de opvoeding van haar kindje. Een van haar beste vrienden, Koen Kardashian, moest onlangs nog afkicken van de cocaïne. Althans dat was toch de intentie.

Vorig jaar kreeg Koen al het advies om niet meer om te gaan met snuifdozen Estelle Cruijff en Jaimie Vaes. Het hondje van Jaimie en Lil’ Kleine zoals zelfs overleden zijn aan een overdosis. Ook zou er een filmpje zijn waarop de brunette snuift in het bijzijn van haar kind. Daarmee zou de rapper haar willen chanteren.

Nu publiceerde Jaimie een foto van een feestje met enkele vriendinnen. De juicekanalen merken meteen de snuifbuis op de tafel op. De man op de foto heeft een witte substantie op zijn vingers. Juice Channel merkt op: “Wat ligt daar nou? 👀 Dit lijkt ons duidelijk.”

Reality FBI: “Jaimie en Rose vermaken zich vanavond goed. Is dat en snuifbuisje? 👀 Lijkt er wel op. Witte kerst komt vroeg dit jaar.”

Stofzuiger

Het gaat om een snuifbuisje in de vorm van een stofzuiger, verkrijgbaar bij meerdere online winkels. “Warning: deze snuifstofzuiger is niet geschikt voor de kleine spelers onder ons. Met deze unieke snuifbuis intimideer je de kleine spelers in je vriendengroep.”

De webshops spelen lekker snel in op de foto van Jaimie en bieden nu een korting met de code JAIME15.

Lees verder

BN'ers

OM maakt bekend wat Peter Gillis Nicol allemaal heeft aangedaan

Het OM (Openbaar Ministerie) heeft vandaag bekendgemaakt welke verdenkingen er tegen Peter Gillis liggen. De officier van justitie laat weten dat Gillis verdacht wordt van mishandeling van Nicolleke Cremers.

De multimiljonair zou Kremers in haar rug en neus hebben gebeten, haar tegen de muur hebben geduwd en in haar borsten geknepen zou hebben. Daarnaast zou hij aan haar oor, armen en haren hebben getrokken.

De mishandeling zou op 29 mei hebben plaatsgevonden in Gillis’ vakantiepark Prinsenmeer in het Brabantse Ommel. Gillis moest daarna een nacht in de politiecel doorbrengen.

OM maakt bekend wat Peter Gillis Nicol allemaal heeft gedaan

Ontkennen

Zoals we inmiddels allemaal weten, ging Peter in eerste instantie de ontkenningsfase in. Zowel Gillis als zijn vrienden gebruikten de termen ”onzin” en ”niet waar”.

Deze leugens bleken niet lang stand te houden, want toen bekend werd dat de zestigjarige realityster voor de rechtbank verschijnen moet, bleek hij een spijtoptant. Ineens maakte hij excuses, waarna advocaat Ton van den Biezenbos er als de kippen bij was om snel te benadrukken dat Nicol geen aangifte tegen haar financierder had gedaan.

Wat Nicol echter wel heeft gedaan, is een belastende verklaring afleggen. En dus besloot het OM om op eigen houtje tot vervolging over te gaan. De zitting die vandaag plaatsvond, duurde overigens erg kort. Dat komt doordat Nicol eerst als getuige moet opdraven, iets dat nog niet gebeurd was.

Lees verder

BN'ers

Zien: Chantal Janzen helemaal uit de kleren voor magazine

Leeftijd is slechts een getal, dat blijkt wel als je kijkt naar Chantal Janzen. Ze is en blijft een van de knapste en leukste vrouwen van Nederland. Ze is van binnen en buiten een prachtig mens. Ze heeft nu een shoot gedaan waar menig man, en vrouw, heel erg blij is.

Chantal Janzen uit de kleren

We kennen de 42-jarige Chantal natuurlijk voornamelijk vanwege haar tv-werk. Maar ook op Instagram gaat ze als een speer. Zowel haar kijkcijfers op tv als de views op sociale media gaan door het dak. En dat kan ook niet anders als je zulke kiekjes plaatst.

Ze was onlangs presentatrice tijdens Eurovisie Songfestival en is bekend van The Voice of Holland en Chantal blijft slapen. Ze heeft nu een shoot gedaan voor haar eigen magazine &C. En die liet veel mensen met open mond achter.

Douze points!

Bonjour.Comment allez-vous? De foto krijgt geweldige reacties. Zo zegt Jan Smit bijvoorbeeld: Douze Points. We zijn het helemaal met hem eens. Leeftijd is echt maar een getal, dat blijkt maar weer.

Hieronder hebben we onze andere favoriete foto’s van de blondine op een rijtje gezet. We wensen je dan ook een prachtige dag! ?

Lees verder

BN'ers

Frans en Mariska Bauer nemen na ruim 25 jaar afscheid

Frans en Mariska Bauer nemen na ruim 25 jaar afscheid van een bijzondere plek vol mooie herinneringen.

De ouders van Mariska hebben een restaurant en dat hebben ze te koop gezet. En hun restaurant is een bijzondere plek voor Frans en Mariska, want daar heeft het gelukkige koppel elkaar ontmoet. In de video hierboven vertelt Bart Ettekoven meer over deze dierbare plek voor de Bauers.

Eerder deze maand werd bekend dat Frans en Mariska er een kersverse schoondochter bij hebben. Hun oudste zoon Christiaan (20) heeft een nieuwe vriendin. De dame in kwestie heet Kim en volgens Christiaan kennen ze elkaar ‘via via’. “Een beetje via studie ook”, vertelt de verliefde Bauer aan RTL Boulevard. “En dan ga je een beetje daten en nu zit ze hier.”

Lees verder
Advertisement

Trending