Connect with us

BN'ers

Keuringsdienst-ster haalt uit naar Arie Boomsma: ‘Dit is dodelijk!’

Arie Boomsma

Teun van de Keuken van de show Keuringsdienst van Waarde waarschuwt om het voorbeeld van Arie Boomsma vooral niet te volgen. “Het is dodelijk!”, klinkt het.

Anderhalve week terug verkondigde Boomsma dat hij tijdens het slapen plakband op zijn mond doet. Op die manier dwingt hij zichzelf om ’s nachts door zijn neus te ademen. De fitnessgoeroe beweert dat dit gezonder is. Hij spoort andere mensen aan om hetzelfde te doen.

NPO-ster Gijs Groenteman vindt het allemaal te gek om los te lopen. “Arie Boomsma tapet tegenwoordig zijn mond dicht om door zijn neus te ademen. Hij doet allerlei oefeningen en dan gaat hij slapen en dan doet hij een stuk plakband op zijn mond. Dat ziet er best wel griezelig uit.”

De presentator van Keuringsdienst van Waarde, Teun van de Keuken, wijst meteen op de gevaren. Volgens hem is dit levensgevaarlijk. “Het zou dus kunnen dat je opeens een verstopte neus krijgt middenin de nacht en dan ben je gewoon dood.”

Voorbij met Arie

Gijs bevestigt: “Ja, dan stik je gewoon. Dan is het voorbij met Arie.” Waarop Teun reageert: “Ja, omdat het volgens hem heel ongezond is om door de mond te ademen. (…) Het is eigenlijk gezonder tótdat je eraan doodgaat.”

In RTL Boulevard ging Arie in de verdediging. Hij legde uit: “Er zijn een paar dingen waar die tape voor helpt. Je krijgt niet meer zo’n droge mond, dus het is veel beter tegen gaatjes, veel beter voor je tanden. Je snurkt niet meer en je wordt ook veel frisser wakker.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Arie Boomsma (@arieboomsmainstagram)