Connect with us

BN'ers

Keuringsdienst-ster haalt uit naar Arie Boomsma: ‘Dit is dodelijk!’

Arie Boomsma

Teun van de Keuken van de show Keuringsdienst van Waarde waarschuwt om het voorbeeld van Arie Boomsma vooral niet te volgen. “Het is dodelijk!”, klinkt het.

Anderhalve week terug verkondigde Boomsma dat hij tijdens het slapen plakband op zijn mond doet. Op die manier dwingt hij zichzelf om ’s nachts door zijn neus te ademen. De fitnessgoeroe beweert dat dit gezonder is. Hij spoort andere mensen aan om hetzelfde te doen.

NPO-ster Gijs Groenteman vindt het allemaal te gek om los te lopen. “Arie Boomsma tapet tegenwoordig zijn mond dicht om door zijn neus te ademen. Hij doet allerlei oefeningen en dan gaat hij slapen en dan doet hij een stuk plakband op zijn mond. Dat ziet er best wel griezelig uit.”

De presentator van Keuringsdienst van Waarde, Teun van de Keuken, wijst meteen op de gevaren. Volgens hem is dit levensgevaarlijk. “Het zou dus kunnen dat je opeens een verstopte neus krijgt middenin de nacht en dan ben je gewoon dood.”

Voorbij met Arie

Gijs bevestigt: “Ja, dan stik je gewoon. Dan is het voorbij met Arie.” Waarop Teun reageert: “Ja, omdat het volgens hem heel ongezond is om door de mond te ademen. (…) Het is eigenlijk gezonder tótdat je eraan doodgaat.”

In RTL Boulevard ging Arie in de verdediging. Hij legde uit: “Er zijn een paar dingen waar die tape voor helpt. Je krijgt niet meer zo’n droge mond, dus het is veel beter tegen gaatjes, veel beter voor je tanden. Je snurkt niet meer en je wordt ook veel frisser wakker.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Arie Boomsma (@arieboomsmainstagram)

Lees verder

BN'ers

Frans en Mariska Bauer nemen na ruim 25 jaar afscheid

Frans en Mariska Bauer nemen na ruim 25 jaar afscheid van een bijzondere plek vol mooie herinneringen.

De ouders van Mariska hebben een restaurant en dat hebben ze te koop gezet. En hun restaurant is een bijzondere plek voor Frans en Mariska, want daar heeft het gelukkige koppel elkaar ontmoet. In de video hierboven vertelt Bart Ettekoven meer over deze dierbare plek voor de Bauers.

Eerder deze maand werd bekend dat Frans en Mariska er een kersverse schoondochter bij hebben. Hun oudste zoon Christiaan (20) heeft een nieuwe vriendin. De dame in kwestie heet Kim en volgens Christiaan kennen ze elkaar ‘via via’. “Een beetje via studie ook”, vertelt de verliefde Bauer aan RTL Boulevard. “En dan ga je een beetje daten en nu zit ze hier.”

Lees verder

BN'ers

Prinses Amalia maakt een zeer ingrijpend besluit

Prinses Amalia heeft besloten om zich toch niet aan te sluiten bij het zeer omstreden studentencorps in Amsterdam dat recent hun boekje te buiten ging door vrouwen te betitelen als ‘hoeren’ en ‘sperma-emmers’. Eerder wilde onze kroonprinses (18) zich graag aansluiten bij het clubje.

Het vermoeden bestaat dat Amalia haar weigering baseert op de onlangs uitgelekte video waarin enkele mannelijke leden volledig de mist ingingen door zeer onfatsoenlijke uitspraken over vrouwen. Of dat de reden is de prinses geen onderdeel wil uitmaken van deze sekte is niet bekend. De Rijksvoorlichtingsdienst weigert namelijk toelichting te geven over de reden waarom de prinses afziet van het corpslidmaatschap.

Onderzoek
De bewuste video heeft niet alleen geleid tot woede en irritatie, maar heeft er ook voor gezorgd dat honderden leden zich zeer onveilig voelen dankzij de schokkende speech.

Eind vorige maand maakte Heleen Vos, toenmalig voorzitter van A.S.C./A.V.S.V. die inmiddels is afgetreden, bekend dat er een groot onderzoek wordt ingesteld naar A.S.C./A.V.S.V.

De Amsterdamse universiteiten lieten eerder al weten de financiering van het Amsterdamse studentencorps niet te hernieuwen na de vrouwonvriendelijke uitlatingen. Zij benadrukken dat de banden met de studentenvereniging al verbroken waren en dat de kans op een verzoening ”verder uit zicht is.”

Lees verder

BN'ers

Nederland zwaar onder de indruk van bikinifoto Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes besloot een bikinifoto te delen op Instagram en haar volgers zijn zwaar onder de indruk. Roxeanne laat in de foto hieronder duidelijk zien dat ze een mooi figuur heeft en Nederland is het met haar eens.

Roxeanne was samen met Monique afgelopen weekend naar Vinkeveen gegaan om van het heerlijke weer te genieten. Het was een mooie dag en daarom besloot Roxeanne een prachtige foto van zichzelf te delen in bikini. “Felt cute, won’t delete it later❤️”, schreef ze bij de foto.

Roxeanne is een groot voorstander van Body Positivity vandaar ook de bijschrift. Ze wil ook graag ‘echte’ foto’s laten zien/

,,Het ene moment ben ik dat onzekere meisje van zestien, het andere moment denk ik: ik mag er best zijn”, vertelde ze een tijdje geleden aan Linda. Het statement wat ze toen maakte bevestigd ze nu weer. ,,Ik verwijder het later niet”, is haar bijschrift vertaald in het Nederlands.

Positieve reacties
Roxeanne krijgt ontzettend veel positieve reacties op haar foto’s: “Feeling beautiful has nothing to do with what you look like for others. Real happiness always comes from the inside! By doing what you do, you inspire and awaken the hearts of others ❤️ you are BEAUTIFUL ❤️”, zegt iemand. “Al zou je er even over twijfelen, dan stop ik je, heerlijkheid! “.

Lees verder
Advertisement

Trending