Connect with us

Actueel

Herman Brusselmans (64) en Lena (30) verwachten kindje

Herman Brusselmans

Heugelijk nieuws voor Herman Brusselmans (64). In een column liet de schrijver al uitschijnen dat hij en zijn vriendin Lena (30) een kindje verwachten. Nu bevestigt hij het nieuws ook officieel. “Het is nog heel pril. Alles wat we voorlopig hebben, is een heel klein fotootje van het vruchtje. Maar we zijn erg gelukkig.”

Herman zegt aan het Nieuwsblad lachend: “Ik moet van Lena alvast zeggen dat ze niet op de foto wil met een dikke buik.” Hij werkt momenteel aan een boek over zijn relatie met de 34 jaar jongere Lena. “In het tweede hoofdstuk vertel ik over het bezoek aan de dokter, die na uitvoerig onderzoek het goede nieuws bevestigde, en huilend vielen we elkaar in de armen, en de arts pinkte ook een traantje weg.

Ongepland

De schrijver geeft toe dat het kindje niet gepland was. “Als het kindje uiteindelijk geboren wordt, zal ik 65 jaar zijn. Dat is een beetje confronterend, maar ik zie dat niet per se negatief. Lena en ik zijn nu vooral erg gelukkig. We waren niet ’aan het proberen’, zoals men dat dan zegt. Het was niet voorzien, niet gepland. Het is gewoon gebeurd.”