Connect with us

BN'ers

Kogels vliegen Love Island-Kelly om de oren tijdens avondje stappen

Kelly

Kelly van der Minne beleefde tijdens een avondje stappen de schrik van haar leven. De dame bekend van Love Island zag hoe een dame naast haar in Marbella werd beschoten. “Misschien zijn er meer slachtoffers”, laat ze weten.

In club Opium in Marbella vond dit weekend een groot drama plaats. Kelly zat met vriendinnen aan een tafel, toen er plotseling schoten weerklonken. De blondine doet haar verhaal op Instagram.

Ze vertelt: “Een dame aan de tafel naast ons is beschoten. Ze kregen ruzie en plotseling werd er op haar billen geschoten. Hoe kan dit gebeuren?”

Er is daarbij ook minstens vier keer in het publiek geschoten. “Ik ben helemaal in shock. We lagen op de grond voor zo’n tien minuten. We zagen één dame die werd beschoten, maar misschien zijn er meer slachtoffers. We weten het niet zeker maar we zijn zo snel mogelijk weggegaan.”

Vijf gewonden

De politie verklaart dat er vijf gewonden zijn. Naast de schietpartij was er ook sprake van steekincidenten in de club. De slachtoffers zijn met grote spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Het is niet bekend hoe zwaar hun verwondingen zijn.