Connect with us

BN'ers

Prachtig: Erica Meiland overrompelt met kaartjes van fans na overlijden moeder

Erica Meiland

Op 30 juni overleed de moeder van Erica Meiland, Jenny Renkema, op 93-jarige leeftijd. De realityster deelde een foto van haar moeder en de rouwkaart.

Ook Martien had het heel moeilijk, nadat hij afscheid moest nemen van zijn geliefde schoonmoeder, die hij ook gewoon zijn tweede moeder noemt. Gelukkig hebben de fans van de Meilandjes een groot hart. Erica is de voorbije periode overrompeld met steunbetuigingen.

Ze schrijft op Instagram: “Lieve mensen, dank jullie wel voor alle liefdevolle kaarten, mails en berichtjes! ❤️?”

Op het kiekje is te zien dat Erica geconcentreerd en emotioneel voor een tafel zit, bezaaid met honderden kaartjes van volgers.

Bijna niemand meer

Erica Meiland was zwaar aangeslagen door het verlies van haar moeder. In haar familie heeft ze vrijwel niemand meer. Alleen nog de dochter van haar overleden zus. Daar heeft ze echter al jaren geen contact meer mee. De kasteelvrouw wil het conflict achter zich laten. Daarover zei Erica in haar biografie: “Het enige familielid dat ik aan de Renkema-kant nog heb is Jirina, de jongste dochter van Saskia. Die gaf mij de schuld van de dood van haar moeder.”

Uit de rouwkaart blijkt dat Erica weer contact heeft gehad met Jirina na het overlijden van haar moeder. Daar stonden ook de naam van Jirina, zoontje Taddy en partner Tommy vermeld. “Ik ben testamentair executeur, dus dan ga ik alles netjes regelen. Weet je, ik heb al bijna geen familie, ik wil niet ook nog eens een keer ruzie”, liet Erica al verstaan in haar biografie.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Erica Meiland (@ericameiland)