Connect with us

BN'ers

Definitief over en out voor Glennis Grace: ‘Nooit meer op podium’

Glennis Grace

Nederland is helemaal klaar met Glennis Grace. De zangeres wil nog wel optreden, maar het ene na het andere optreden wordt gecanceld. En als ze toch een keertje kan optreden, komt er geen kat opdagen. Zo lijkt het einde van haar carrière definitief in zicht.

Na het zware geweld in de Jumbo in Amsterdam wil Glennis het goedmaken met Nederland. Dat lukt haar niet echt. Op de optredens die wel doorgingen, kwam slechts een handjevol fans opdagen. Buren in de Jordaan negeren haar nog altijd straal.

Twee maanden na het incident begon ze weer met optreden, maar de kaartenverkoop was een fiasco. Tijdens haar eerste zaal was de zaal amper voor een derde gevuld. Het ging vooral om Duitsers die het voorval niet hadden meegekregen.

Ladies of Soul

De zangeres dacht nog een kans te maken bij de shows van Ladies of Soul. Maar ook die lieten haar vallen.

De groep liet weten: “De negatieve publiciteit rondom het incident waarbij Glennis betrokken is geraakt, terwijl de cultuursector nog aan het herstellen is, maakt de broodnodige promotie voor de concerten al ruim 3 maanden moeilijk. Glennis begrijpt dat dit zijn tol eiste en heeft ons de afgelopen week laten weten zich terug te willen trekken ten behoeve van de concerten.”

Goeiemorgen

Glennis heeft dus een groot probleem en ook haar buurt spuugt haar compleet uit. Vrijwel iedereen negeert haar compleet. Zijzelf wil het absoluut goed maken, maar dat lukt niet. “,Ik loop mijn huis uit en ik zeg altijd goedemorgen tegen de eerste persoon die ik tegenkom op straat, ook al ken ik je niet.”

Nu is haar agenda compleet leeggemaakt. Het komende jaar zullen we geen optredens meer zien van Glennis.