Connect with us

Actueel

Groot drama in de VS: Vrouw van Donald Trump plots overleden

Donald Trump en vrouw

Ivana Trump is onverwacht overleden op 73-jarige leeftijd. De familie bracht het nieuws zelf naar buiten. De Amerikaanse media weten dat Ivana een harststilstand heeft geleden.

De familie laat weten: “Ivana Trump was een survivor. Ze vluchtte voor het communisme en omarmde dit land. Ze leerde haar kinderen over lef en taaiheid, mededogen en vastberadenheid. Ze zal heel erg gemist worden door haar moeder, haar drie kinderen en tien kleinkinderen.”

(Lees verder onder de foto)

Ivana Trump

Ook Donald Trump heeft inmiddels gereageerd. Dat deed hij via zijn eigen social mediaplatform Truth Social. “Ik ben zeer bedroefd om degenen die van haar hielden, en dat zijn er velen, te informeren dat Ivana Trump is overleden in haar huis in New York City.”

De voormalige president vervolgt: “Ze was een geweldige, mooie en geweldige vrouw, die een geweldig en inspirerend leven leidde. Haar trots en vreugde waren haar drie kinderen, Donald Jr., Ivanka en Eric. Ze was zo trots op hen, zoals wij allemaal zo trots op haar waren. Rust zacht, Ivana!” Donald Trump en Ivana stapten in 1977 in het huwelijksbootje. In 1992 scheidden ze.