Connect with us

BN'ers

Vakantie André Hazes en Monique valt compleet in het water

Monique en zoontje

André Hazes en Monique zijn momenteel samen op vakantie in Thailand. Ook hun zoontje Dré is van de partij. Ditmaal krijgen we geen zonnige foto’s aan het zwembad te zien. Dat was tijdens hun vakantie in Amerika heel anders. Het koppel heeft kennelijk niet goed naar de weerberichten gekeken. De komende week gaat het alleen maar regenen.

In het grootste geheim zijn André en Monique naar Thailand vertrokken, maar op de luchthaven van Bangkok had iemand ze al in de smiezen. Ze stapten over naar Koh Samui, waar de Hazesjes twee weken vakantie gaan vieren.

Op het eiland zijn ze niet verwelkomd door zonnestralen, maar door donkere wolken. In Amerika deelde Monique constant foto’s in de stralende zon aan het zwembad. Hun reis naar Thailand is heel anders. Niets dan donkere wolken en regen, en aan het zwembad chillen is er niet meteen bij ditmaal. Het is in Thailand altijd wel warm, maar het kan er ook behoorlijk hard regenen.

De komende dagen wordt het niet beter. Het is weliswaar warm, maar niets dan regen. Valt de familievakantie compleet in het water?