Connect with us

BN'ers

Mart Hoogkamer wacht in tranen op uitslag CT-scan en die is niet goed

Mart Hoogkamer

Mart Hoogkamer kreeg in het ziekenhuis barslecht nieuws te horen. Na een CT-scan kwam aan het licht dat hij ontstoken neusholtes heeft. Hij zal voor langere tijd niet kunnen optreden. Mart vertelt het nieuws in tranen aan zijn fans.

Zijn volgers waren heel ongerust toen ze zagen dat Mart bij het ziekenhuis was. Daar onderging hij een CT-scan en hij wachtte nerveus op het resultaat. En die was niet goed. De zanger lijdt aan ontstoken neusholtes.

Geen optredens

Hij laat weten op Instagram: “Zingen is dan net zo moeilijk als op een akoestische gitaar spelen die vol zit met watten… Dat lukt niet en klinkt waardeloos.”

De zanger is er het hart van in dat hij zijn passie en beroep niet kan uitoefenen. In een video is hij heel verdrietig. Een week terug was er nog grote ophef toen Mart niet kwam opdagen voor een optreden. Hij liet meer dan 10.000 fans in de kou staan op een festival van RadioNL. De fans stonden in de broeiende zon te wachten en waren razend dat hij niets had laten weten.

Mart lichtte later toe: “Ik kan gewoon niet optreden en ik sta achter mijn kwaliteit. Of ze nou 1000 euro of 100.000 euro betalen, dat interesseert me geen bal. Als ik niet achter mijn kwaliteit sta, zing ik niet. Ik hoop dat iedereen dat respecteert.”