Connect with us

BN'ers

Luuk zet jarige Bridget Maasland voor schut op nationale televisie

Bridget en Luuk bij RTL Boulevard

Kijkers van RTL Boulevard waren gisteravond getuige van een bijzonder pijnlijk moment. Luuk Ikink nam zijn jarige collega Bridget Maasland behoorlijk in de maling. En dat leverde best gênante televisie op.

De presentatrice vierde haar 46e verjaardag op een sobere manier, want ’s avonds stond ze gewoon bij RTL Boulevard aan de desk. Het lag in de lijn der verwachtingen dat er wel iets gepland was voor het feestvarken. Maar Bridget kreeg niet waarop ze gehoopt had.

In het zonnetje zetten

Collega Luuk Ikink liet uitschijnen dat hij Bridget eens goed in de bloemetjes ging zetten. Hij stak veelbelovend van wal: “Kijk eens, Bridget is jarig vandaag! Van harte gefeliciteerd! 36 jaar geworden, schitterend.” De presentatrice corrigeerde hem dat ze alweer 46 kaarsjes mocht uitblazen. “Dankjewel! Tel er tien bij op”, antwoordde ze.

Verrassing

Luuk onthulde dat hij een speciale verrassing had voor zijn collega. “Ja, heel mooi en daarom dacht ik: weet je wat, van al je vrienden, mensen, en dieren die je leuk vindt, een klein liedje. Kijk maar even mee.”

De blondine verkneukelde zich wellicht al op een mooi fragment van familie en vrienden, maar de realiteit pakte heel anders uit. Luuk had iets heel anders in gedachten. Nee hoor, geen familie of vrienden, maar wel een roedel honden die ‘happy birthday’ voor haar blaften!

Bridget had zich hier duidelijk niet aan verwacht. Luuk sloot het pijnlijke moment af met: “Nou, dat lag al een jaar op de plank voor je.”