Connect with us

BN'ers

Luuk zet jarige Bridget Maasland voor schut op nationale televisie

Bridget en Luuk bij RTL Boulevard

Kijkers van RTL Boulevard waren gisteravond getuige van een bijzonder pijnlijk moment. Luuk Ikink nam zijn jarige collega Bridget Maasland behoorlijk in de maling. En dat leverde best gênante televisie op.

De presentatrice vierde haar 46e verjaardag op een sobere manier, want ’s avonds stond ze gewoon bij RTL Boulevard aan de desk. Het lag in de lijn der verwachtingen dat er wel iets gepland was voor het feestvarken. Maar Bridget kreeg niet waarop ze gehoopt had.

In het zonnetje zetten

Collega Luuk Ikink liet uitschijnen dat hij Bridget eens goed in de bloemetjes ging zetten. Hij stak veelbelovend van wal: “Kijk eens, Bridget is jarig vandaag! Van harte gefeliciteerd! 36 jaar geworden, schitterend.” De presentatrice corrigeerde hem dat ze alweer 46 kaarsjes mocht uitblazen. “Dankjewel! Tel er tien bij op”, antwoordde ze.

Verrassing

Luuk onthulde dat hij een speciale verrassing had voor zijn collega. “Ja, heel mooi en daarom dacht ik: weet je wat, van al je vrienden, mensen, en dieren die je leuk vindt, een klein liedje. Kijk maar even mee.”

De blondine verkneukelde zich wellicht al op een mooi fragment van familie en vrienden, maar de realiteit pakte heel anders uit. Luuk had iets heel anders in gedachten. Nee hoor, geen familie of vrienden, maar wel een roedel honden die ‘happy birthday’ voor haar blaften!

Bridget had zich hier duidelijk niet aan verwacht. Luuk sloot het pijnlijke moment af met: “Nou, dat lag al een jaar op de plank voor je.”

Lees verder

BN'ers

Breaking: Estavana Polman verlaat haar gezin

Handbalster Estavana Polman speelde jaren in Denemarken en verhuisde zelfs met Rafael van der Vaart om dichter bij haar club te wonen. Ze werd moeder van dochtertje Jesslyn en stiefzoon Damián trok bij hen in. Maar nu vertrekt ze alleen naar Roemenië.

Estavana heeft een pittige periode achter de rug met een blessure en het verplicht vertrek bij haar club in Denemarken. Het gaat gelukkig allemaal iets beter met haar en afgelopen week tekende ze bij een club in Roemenië.

Chaos

„Het was wel een beetje chaos hoor! Het is allemaal heel snel gegaan”, vertelt Estavana tegen RTL Boulevard. Een makkelijke keuze was het volgens haar niet, want Roemenië ligt toch ongeveer op 2300 kilometer afstand van Denemarken en dus haar gezin. „Dan krijg je een aanbieding en dan denk je ‘hm, gaan we het doen?’ En dan ga je overleggen thuis en Raf zei ‘ga! en we regelen het wel’, maar ja ik zie dan allemaal beren.” Uiteindelijk besluit ze om toch te gaan. „Ik ben met twee tassen weggegaan en ik dacht ‘ik kijk wel hoe het gaat’.”

‘Buikpijn’

Het achterlaten van haar gezin gaat Estavana niet in de koude kleren zitten. „Ik heb echt pijn in mijn buik gehad. Die kleine op bed leggen, Damián doei zeggen, mij kon je oprapen. Nu ben ik er en nu gaan we er gewoon het beste van maken.” Rafael volgt zijn liefde ook niet naar Roemenië, maar volgens Estavana houdt dat het juist spannend. „Dan kun je ook geen ruzie maken met elkaar. We kunnen ons hele leven nog samen zijn, op de bank zitten en oud worden en saai doen.”

Lees verder

BN'ers

Geert Wilders flink onder vuur na satirische grap over Marokkanen

Marokko plaatste zich deze week knap als groepshoofd van hun poule voor de achtste finale op het WK voetbal in Qatar. Dat werd met name in de grote steden in Nederland goed gevierd, hoewel er ook her en der wat relletjes ontstonden.

Geert Wilders reageerde op zijn eigen manier op deze gebeurtenis maar niet iedereen vond dat even grappig.

De politicus deelde een gefotoshopte foto van zichzelf als VAR met daarbij de tekst geschreven: ‘doelpunt Marokko afgekeurd door VAR’. Hoewel Geertje zelf de grap waarschijnlijk erg geslaagd vond is zijn er een hoop Twitteraars die dit te ver vinden gaan gezien de reacties.

 

Lees verder

BN'ers

Heftig: Sarah van Soelen heeft weer een bizar uiterlijk

Een paar weken geleden was de opening van de Harbour Club in Amsterdam waar Hans Klok zou optreden. Zowel Rachel als Sarah van Soelen gingen daar naar toe.

Rachel ging op de rode loper doodleuk naast Sarah staan om samen gefotografeerd te worden. Terwijl Andre duidelijk heeft laten weten geen contact meer met Sarah van Soelen te willen.

Maar goed Sarah wilde ook nog wel even de camera’s van RTL Boulevard en Shownieuws te woord staan en dat had ze beter niet kunnen doen. Sarah wordt namelijk op Twitter compleet afgekraakt om haar bizarre uiterlijk.

Maar goed het kan blijkbaar nog veel gekker, want moet je even kijken wat Sarah met haar wenkbrauwen heeft gedaan op de onderstaande foto om nog maar te zwijgen over haar mega lippen.

Lees verder
Advertisement

Trending