Connect with us

BN'ers

Olcay Gulsen en haar vier zussen in één keer gevloerd door corona

Olcay en vier zussen hebben corona.

Niet alleen Olcay Gulsen heeft het coronavirus, maar nu blijkt dat ook al haar vier zussen besmet zijn. Gelukkig hebben ze alleen maar lichte klachten. Olcay maakt zich wel zorgen om haar moeder, want die heeft overgewicht en diabetes type 2.

Het SBS 6-gezicht onthulde het nieuws in haar Instagram Stories. De volgers wilden vooral weten hoe ze besmet is geraakt, aangezien ze na een reis naar Lissabon nog in quarantaine had gezeten. Olcay vermoedt dat het gebeurde toen ze een zus bij haar moeder in Waalwijk ging ophalen.

‘Duidelijk herleidbaar’

Volgens Gulsen is het allemaal ‘duidelijk herleidbaar’. Ze had overigens al een grondig gesprek met de GGD voor het bron- en contactonderzoek. De brunette legt uit dat ze maandag haar zusje ging ophalen en binnen even een praatje sloeg. “Onderweg voelde ik me iets minder lekker worden. En maandag of dinsdagnacht werd ik echt beroerd. In de ochtend heb ik meteen een sneltest gedaan en die was dus positief.”

Halve familie

Het RIVM gaat ervan uit dat de meeste mensen pas vijf tot zes dagen na de bestemming de eerste klachten vertonen. Olcay denkt dus dat het bij haar sneller was. Wellicht hebben de zusjes Olcay, Yasmin, Venus, Georgina en Dolsche elkaar de laatste tijd wel wat meer gezien.

Olcay onthulde: “Het gekke was dat ik nog geen halfuur later van bijna al mijn andere zusjes hetzelfde bericht kreeg, dat ze zich ook niet lekker voelden. Ze hebben zich laten testen. Dus echt het hele gezin Gulsen is in één keer besmet geraakt. We zijn in één keer allemaal gevloerd, the girls and sisters.”

Ook moeder van Olcay besmet?

Olcay wil niet meteen kwijt of ook haar moeder besmet is met het virus. Daarover zei ze voorzichtig: “Je ziet dat het nog steeds echt wel gevaarlijk is; mijn moeder heeft diabetes type 2 en overgewicht, dus we moeten echt wel oppassen. Ik baal daar flink van.”

De klachten van Olcay zijn mild, maar ze geeft aan dat het twee dagen toch best heftig was. “Ik had koorts, onwijze hoofdpijn – hoofdpijn was eigenlijk nog het ergste”, vertelt de partner van Ruud de Wild. Ondertussen maakt ze het een stuk beter.

Lees verder

BN'ers

Monique Westenberg waarschuwt: ‘Nu is het genoeg’

Monique Westenberg heeft in het weekend hart uitgehaald naar haar haters. Ze plaatste namelijk een foto van haar hond en haar zoontje kleine Dre die veertjes van vogeltjes aan het verzamelen was in een weiland. Tot zover is er niks vreemd aan de hand, maar Monique had het gevoel dat als ze de foto zou plaatsen er kritiek zou komen op de enorme gouden ketting die kleine Dre om zijn nek had hangen.

Dus plaatse Monique een kleine disclaimer bij de foto om te voorkomen dat haar haters weer helemaal los gaan in de reactie’s. De disclaimer was:

‘Voor de Insta maffia. Nee dit is geen echte gouden ketting om de nek van mijn zoon. Het is een broekketting van zijn papa.’

Hieronder de foto waar het om ging.

Lees verder

BN'ers

Opnieuw vreselijk nieuws voor Peter Gillis

Gisteren lieten wij weten dat als Talpa besluit te stoppen met de succesvolle serie Massa is Kassa van Peter Gillis na de leugens die Peter verteld heeft over de mishandeling van zijn vriendin Nicol, RTL er wel oren naar heeft om Peter in te lijven bij hun. Dus het lijkt erop dat Peter niet snel van de buis zal verdwijnen.

Maar Peter heeft naast de rechtszaak die hem boven het hoofd hangt voor het mishandelen van Nicol nog een groot probleem laat Quote weten. De villa die Peter in het Belgische plaatsje Pelt kocht voor bijna 5 miljoen euro blijkt namelijk op een Belgische veilingsite te staan voor een bedrag van maar 1.875.000 euro.

Is er beslag gelegd op de villa of wil Peter er zo snel mogelijk vanaf en neemt hij het miljoenenverlies maar voor lief? Wat er ook is gebeurd Peter gaat hier in ieder geval flink verlies op lijden. Overigens kan Peter dit verlies wel makkelijk dragen. Zijn vermogen werd in 2020 door de Quote nog geschat op zo een 40 miljoen euro.

Lees verder

BN'ers

Yolanthe Cabau over kinderwens: ”Adopteren moeilijk als single moeder”

Yolanthe Cabau (37) zou graag een kindje willen adopteren, zo vertelt ze aan Beau Monde. Maar dat blijkt helemaal niet zo simpel als dat ‘Yo’ gedacht had.

De actrice en ex van Wesley Sneijder koestert al geruime tijd de droom om nog een keer moeder te worden. “Ooit leek het er bijna van te gaan komen, maar toen liep alles in één keer anders”, zo vertelt de op Ibiza geboren schone openhartig aan het blad.

Adoptie
Omdat ze een kinderwens heeft, heeft ze nagedacht om wellicht een kindje te adopteren. “Maar dat is niet echt makkelijk, zeker niet als single moeder.”

Yolanthe over kinderwens: ”Adopteren moeilijk als single moeder”

Privé zou ik heel graag nog een keer moeder willen worden. Het is altijd mijn droom geweest om een groot gezin te hebben. Ik heb gelukkig nog de tijd… De toekomst zal uitwijzen hoe, wat en wanneer.”

Lees verder
Advertisement

Trending