Connect with us

BN'ers

Mensen verbaasd over wit poeder aan neus Paul de Leeuw

Glennis Grace

Paul de Leeuw deelde een zomers kiekje van zichzelf op Instagram. Volgers merkten algauw een wit poeder aan zijn neus op. En dat leidt tot allerlei speculaties.

Poedersuiker, zonnebrand of nog iets heel anders? Het is natuurlijk broeiend heet in Nederland, dus zonnebrand zou dan de meest voor de hand liggende verklaring zijn. Op Instagram zijn er desondanks heel wat speculaties.

Wit aan neus

Juicechannel schrijft: “Heel leuk die aankondiging Paul de Leeuw, maar ons oog valt toch op iets anders.” Op de foto die ze delen is het witte spul duidelijk te zien. Het kanaal denkt aan drie dingen: poedersuiker, zonnebrand of cocaïne.

Angstcultuur

Paul kwam eerder nog flink onder vuur te liggen vanwege een zogenaamde angstcultuur bij zijn shows. “Ik heb in een ver verleden als productieassistent gewerkt bij zijn programma en hij stond soms op 10 cm van mijn gezicht te schreeuwen hoe dom ik was en dat ik niks kon”, onthulde een bron. “Als je een fout maakte was hij echt een monster.”

Aan het spul?

De driftbuien van Paul gaan soms zelfs zo ver, dat mensen dachten aan druggebruik. “Met Paul de Leeuw werken was als Russisch Roulette. Die man was zó opvliegend en zó onredelijk dat het gerucht de ronde deed dat hij weleens flink aan de snuffel geweest kon zijn”, zegt een andere bron.