Connect with us

BN'ers

Hazes-clan failliet: Rachel Hazes verliest Spaans appartement

Rachel Hazes

Momenteel is André Hazes onderweg naar Barcelona. Daar gaat hij geen vakantie vieren, maar de flat van moeder Rachel Hazes leeg te halen. Yvonne Coldeweijer weet: “Rachel heeft haar appartement opgezegd.”

Eind vorig jaar liet Rachel haar oog vallen op een flat in Barcelona. Ze huurde het pand voor maar liefst 2.200 euro per maand. Momenteel kost het haar gewoon te veel geld.

Zuinigjes aan

De flat bevindt zich in de buitenwijk Sant Feliu de Llobregat en het gebouw werd opgericht in 2009. Rachel heeft vanaf haar terras uitzicht op het trainingscomplex van FC Barcelona, het Estadi Johan Cruijff.

Coldeweijer meldt op haar Instagram: “Rachel heeft haar appartement opgezegd. Zowel bij haar als bij Dré komen er weinig inkomsten binnen op het moment en Rachel moet dus zuiniger aan gaan doen.”

André komt helpen

Vanochtend is André Hazes gespot op het vliegveld, waar hij met zijn neven het vliegtuig naar Barcelona nam. De zanger gaat er zijn moeder helpen om het appartement te ontruimen. De gossip queen suggereerde eerder al dat het geld stilaan opraakt. Het is duidelijk dat de Hazes-clan het zuiniger aan moet doen.