Connect with us

BN'ers

Patty Brard uitgekotst: ‘Ze is seniel en moet op pensioen’

Patty Brard

Yvonne Coldeweijer is helemaal klaar met Patty Brard. Ze vindt dat de diva seniel is en dringend op pensioen moet. “Ze is totaal niet op de hoogte.”

Patty Brard haalde snoeihard uit naar Yvonne Coldeweijer. Deze laatste is goed bevriend met Bibi Breijman, die bedrogen werd door haar vriend Walyon. De onthulling kwam van Juice Channel, en is daarna bevestigd door Yvonne.

Patty noemde haar dan ook een slechte vriendin. “Dat vind ik echt heel belangrijk om gezegd te hebben. Zo ga je niet met vriendinnen om.”

Yvonne van haar kant slaat terug. Ze beklemtoont dat zij het nieuws helemaal niet naar buiten heeft gebracht. Meer nog: Zij was al geruime tijd op de hoogte, maar hield het geheim om de zwangerschap van Bibi niet te schaden.

De juice koningin legt uit: “Huh, dit is helemaal niet door mij ‘geout’, Patty. Patty wordt echt te seniel voor dit program. Ze is totaal niet op de hoogte.” Ze vervolgt: “Een ander juicekanaal brengt het nieuws dat Waylon vreemdgaat. Bibi belt mij op om te vragen of het waar is, waarop ik haar vertel dat het klopt. Dat ik het ook wist, maar omdat ze zwanger was ik het nog niet wilde brengen. En dat ik haar ook een fijne kraamtijd wilde gunnen. Dat kon Bibi juist erg waarderen.”

Pensioen

Yvonne is klaar met de opmerkingen van de oudere Shownieuws-experts. “Grappig hoe Shownieuws elke dag mijn nieuws jat en daarbij nooit mijn naam wil noemen of credits wil geven, maar als ze mij de schuld van iets willen geven dan zijn ze er als de kippen bij. Dan is het ineens ‘Yvonne dit en Yvonne dat’. Ik weet dat ik in deze kwestie integer heb gehandeld en als je als ‘showbizzdeskundige’ niet eens even 10 minuutjes mijn video hebt gekeken ter verdieping van het onderwerp, dan is het denk ik tijd voor je pensioen.”