Connect with us

BN'ers

Patty Brard uitgekotst: ‘Ze is seniel en moet op pensioen’

Patty Brard

Yvonne Coldeweijer is helemaal klaar met Patty Brard. Ze vindt dat de diva seniel is en dringend op pensioen moet. “Ze is totaal niet op de hoogte.”

Patty Brard haalde snoeihard uit naar Yvonne Coldeweijer. Deze laatste is goed bevriend met Bibi Breijman, die bedrogen werd door haar vriend Walyon. De onthulling kwam van Juice Channel, en is daarna bevestigd door Yvonne.

Patty noemde haar dan ook een slechte vriendin. “Dat vind ik echt heel belangrijk om gezegd te hebben. Zo ga je niet met vriendinnen om.”

Yvonne van haar kant slaat terug. Ze beklemtoont dat zij het nieuws helemaal niet naar buiten heeft gebracht. Meer nog: Zij was al geruime tijd op de hoogte, maar hield het geheim om de zwangerschap van Bibi niet te schaden.

De juice koningin legt uit: “Huh, dit is helemaal niet door mij ‘geout’, Patty. Patty wordt echt te seniel voor dit program. Ze is totaal niet op de hoogte.” Ze vervolgt: “Een ander juicekanaal brengt het nieuws dat Waylon vreemdgaat. Bibi belt mij op om te vragen of het waar is, waarop ik haar vertel dat het klopt. Dat ik het ook wist, maar omdat ze zwanger was ik het nog niet wilde brengen. En dat ik haar ook een fijne kraamtijd wilde gunnen. Dat kon Bibi juist erg waarderen.”

Pensioen

Yvonne is klaar met de opmerkingen van de oudere Shownieuws-experts. “Grappig hoe Shownieuws elke dag mijn nieuws jat en daarbij nooit mijn naam wil noemen of credits wil geven, maar als ze mij de schuld van iets willen geven dan zijn ze er als de kippen bij. Dan is het ineens ‘Yvonne dit en Yvonne dat’. Ik weet dat ik in deze kwestie integer heb gehandeld en als je als ‘showbizzdeskundige’ niet eens even 10 minuutjes mijn video hebt gekeken ter verdieping van het onderwerp, dan is het denk ik tijd voor je pensioen.”

Lees verder

BN'ers

Het gaat weer ontzettend slecht met André Hazes

Niemand minder dan zijn eigen moeder Rachel Hazes lekte de brief van André Hazes waarin hij zijn relatie met Sarah van Soelen verbrak. Het gaat door al deze ophef weer heel slecht met de zanger.

Rachel ontkende dat zij de brief lekte en dreigde al met een kortgeding tegen Yvonne Coldeweijer. Daarna verwijderde de gossip queen de bewuste video. Maar nog geen week later bracht weekblad Privé hetzelfde verhaal.

Slechts twee personen hadden de brief en dat was Rachel en Sarah zelf. Een van de twee dames heeft de brief dus gelekt. Een bron meldde dat het waarschijnlijker is dat de moeder van de zanger dit deed. De laatste tijd is André weer close met Monique en dat kan Rachel maar moeilijk verkroppen.

Precies door alle ophef gaat het weer slecht met de zanger. “De mensen om hem heen die hij vertrouwde, hebben met de brief-gate zijn hele wereld op z’n kop gezet. Hij had nooit van zijn directe omgeving verwacht dat ze zijn vertrouwen zo zouden beschamen. Hij is het even helemaal kwijt en is daarom even naar het buitenland vertrokken.”

Lees verder

BN'ers

Kijkers storen zich aan stuiterende Emma Wortelboer zonder beha!

Emma Wortelboer in het programma ‘De Gevaarlijkste Wegen van de Wereld’ heeft niet voor erg veel kijkers gezorgd. Maar de kijkers die wél keken, die stoorden zich ongelooflijk aan de presentatrice. Emma had namelijk geen beha aan en dat is volgens Angela de Jong te doen om kijkers te trekken. Samen met intensivist Diederik Gommers trekt presentatrice Emma door de laatste wildernis van Europa: de zogenaamde ‘vervloekte bergen’. Vanuit de Kosovaarse hoofdstad Pristina trotseren zij de grensregio met buurlanden Montenegro en Albanië. Een koppel waar niet veel interesse naar bleek te zijn.

Of dit aan het programma lag of aan de deelnemende bekende Nederlanders laten we maar even in het midden. In ieder geval hielp het ‘effectbejag’ van Wortelboer en haar beha-loze verschijning niet in de kijkcijfers. Met zo’n 331.000 kijkers kwam het programma niet eens in de Top 25 volgens ‘Kijkcijferonderzoek’.

Kijkers kunnen zich niet concentreren door Emma Wortelboer!

Angela de Jong uit zich kritisch over de verschijning van Emma: “Emma zat de eerste de beste dag opzichtig zonder bh naast Diederik. Ik ergerde me er dood aan, net als aan het handdoekje waarin ze ‘s morgens na de eerste overnachting verscheen – en dus alleen dat handdoekje – om buiten haar tanden te poetsen. Hoezo effectbejag?” Kijkcijfer Tina Nijkamp denkt dat de planning van het programma gewoon niet goed is: “De start van De Gevaarlijkste Wegen is niet goed. Al is dat programma door de gekke starttijd van 21.17 uur wel heel afhankelijk van de instroom. En die is vet beroerd.” Veel mannelijke medemensen die zich aan de verschijning van Emma hebben gestoord hebben we niet kunnen vinden:

 

Lees verder

BN'ers

Overheid maakt een enorme rekenfout, kinderopvang NOG duurder dan aangekondigd

Het kabinet gaat niets doen aan de hoogte van de kinderopvangtoeslag. De prijzen zullen aankomend jaar extreem stijgen, dankzij onder meer hogere loon- en energiekosten.

Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid bevestigt na berichtgeving van RTL Nieuws dat het kabinet geen aanpassingen meer aan de toeslag doet. Het was een tijdje bekend dat kinderen naar de opvang sturen extreem duurder zou gaan worden. Per opvang verschillen de tarieven.

CPB zit er helemaal naast

De bedoeling is dat een groot deel van de prijsstijgingen gecompenseerd worden met een hogere kinderopvangtoeslag. Het CPB ging hiervoor uit van een stijging van 5,6 procent.

De overheid nam die berekening klakkeloos over, maar nu blijkt dat het CPB er helemaal naast zit. De instantie berekende namelijk een loonstijging van 2,3 procent en de inflatie op 5,2 procent. Die getallen zijn inmiddels ruim verdubbeld en dit betekent dat ouders nog meer moeten gaan betalen.

Het ministerie houdt voet bij stuk en zegt pas voor 2024 te gaan kijken wat er nodig gaat zijn. Dit komt volgens Sociale Zaken doordat het de Belastingdienst Toeslagen niet meer gaat lukken om op tijd de systemen voor volgend jaar aan te passen. De voorschotten voor januari worden al in december uitgekeerd, het is te laat om daar nog iets aan te doen.

Bron: TrendNieuws

Lees verder
Advertisement

Trending