Connect with us

BN'ers

Vriendin Lil’ Kleine doet heftige onthulling: ‘Zwaar onder de coke’

Rosa

De vermeende nieuwe vlam van Lil’ Kleine, Rosa, heeft een heftige onthulling gedaan over het druggebruik van de rapper. Lil’ Kleine had nochtans plechtig beloofd voortaan van de drugs af te blijven. Die belofte heeft hij alweer verbroken.

Nadat hij Jaimie Vaes nog eens in elkaar had geslagen, vertrok de rapper naar Thailand en beloofde hij om afstand te nemen van de drugs en de drank. Dat leek de voorbije periode heel goed te gaan. Hij gebruikte geen drugs meer en bleef van de drank af.

Rosa doet boekje open

Vorig weekend ging de rapper toch weer in de fout. Op Instagram was een foto te zien waarop hij een astronomisch dure champagnefles vasthield. Daarmee verbrak hij al een eerste belofte.

Nu onthult Rosa dat de rapper ook nog een andere belofte brak. In een privéconversatie is te lezen dat de twee het heel gezellig hebben in België. Rosa schrijft over Lil’ Kleine: “Ik heb hem rond mijn vinger, komt helemaal goed.” Ook geeft ze mee dat hij weer aan de drugs zit en niet helemaal zichzelf is. Ze zegt dat hij weer cocaïne gebruikt. “Hij zit zwaar onder de coke, hij brabbelt helemaal.”

chat over lil kleine