Connect with us

BN'ers

Peter Gillis onder vuur na smerige actie: ‘Doe net alsof’

Peter Gillis

Er circuleren eigenaardige beelden van Peter Gillis. Het lijkt erop alsof de Massa is Kassa-ster tegen het gemeentehuis in Asten plast. Een ranzige actie, maar Gillis benadrukt dat hij maar doet alsof.

Peter heeft het al jarenlang aan de stok met verschillende gemeentes. Nu is het dieptepunt bereikt. Er zijn immers beelden opgedoken van hoe Peter tegen het gemeentehuis een kleine boodschap lijkt te doen.

Asten is een van de gemeentes waarmee Peter al jarenlang ruzie heeft. Dat gaat onder andere over illegale huisvesting van arbeidsmigranten in zijn vakantiepark Prinsenmeer.

Op de beelden is te zien hoe Peter uitstapt en naar het gemeentehuis wandelt om te plassen. Een aantal omstanders betrapten hem op heterdaad en begonnen gelijk te filmen. Peter beweert nu dat het niet echt was.

Peter legt uit in RTL Boulevard: “Ik loop even naar mijn maat en ik zeg: ‘Weet je wat, ik doe net of ik ga plassen tegen het grote huis.’ Nou, dat doe ik ook en inderdaad, dan staan er vijf, zes mensen te filmen. Die sturen dat gelijk naar het Eindhovens Dagblad. Dikke chapeau daarvoor. Petertje plast tegen een gebouw.”