Connect with us

BN'ers

Katja Schuurman gaat nu al voor kind met kersverse vriend

Katja Schuurman

Katja Schuurman is tot achter haar oren verliefd. Na maanden van treurnis om de breuk met Freek van Noortwijk leerde de actrice onlangs een nieuwe vlam kennen. En ze laat er geen twijfel over bestaan: “Ik ga begin binnenkort aan m’n derde leg.”

Katja is altijd eerlijk geweest over haar stemmingswisselingen. De lente maakt natuurlijk veel goed, maar ze heeft nog een reden om te glimlachen. In de podcast Schuurman & Spigt onthult ze: “En ook het feit dat ik een aantal leuke dagen heb mogen doorbrengen met een leuke jongeman.”

Katja Schuurman verliefd

De brunette voelt zich momenteel kiplekker. “Het is opvallend hoe anders de wereld eruit ziet als je gemoedstoestand vrolijk is. Met mijn wisselende gemoedstoestand ziet mijn wereld er steeds zo verschillend uit. Maar, nu heb ik een roze bril op en ziet alles er vrolijk en gelukzalig uit.”

Derde kind

Ditmaal wil ze haar relatie compleet anders aanpakken. Schuurman vertelt: “Ik ga dit keer proberen om niet alles meteen in een vaste vorm te gieten. Als ik voel dat ik iemand leuk vind, zie ik het liefst gelijk een handtekening onder contract. Dan tikken we het af, is het rond. Want je wordt zo onzeker…”

Katja geeft aan dat ze meer bevestiging wil. Het gerucht gaat dat ze samen is met de 29-jarige makelaar Niek Schrijvershof, maar zelf wil ze die naam nog niet bevestigen. Wel wil ze alvast een derde kind met haar nieuwe vlam. “Ik begin binnenkort aan m’n derde leg.”